Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2019, 12:57
3765
6

Артем ФРАНКОВ: «Динамо ще належить дуже багато набрати»

Спеціаліст підбив підсумки перемоги київської команди над «Олександрією» в 11-му турі УПЛ (1:0)

| Оновлено 21 жовтня 2019, 12:57
3765
6
Артем ФРАНКОВ: «Динамо ще належить дуже багато набрати»
Sport.ua. Артем Франков
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував перемогу «Динамо» над «Олександрією» (1:0) в поєдинку 11-го туру УПЛ.
 
«Динамо» здобуло перемогу над «Олександрією», над четвертою командою в турнірній таблиці і таким же учасником Ліги Європи. Ми ніяк не звикнемо до тієї реальності, що «Олександрія» — дуже серйозний суперник, якого ще потрібно взяти і обіграти. І те, що на останніх хвилинах «Динамо» іноді притискалося до своїх воріт, а точніше — його притискав суперник, це — констатація нинішнього розподілу сил.
 
Так, «Динамо» далеко не на оптимумі, команді ще належить дуже багато набрати, над собою попрацювати. Упевнений, це буде зроблено, Михайличенко цього доб'ється. Безумовно, «Динамо» зараз радіє тому результату, тим трьом очкам, які воно здобуло завдяки чудовій грі Віталія Миколенка.
 
Останнім часом ми говорили, що рівень гри Віталіка нас трохи не влаштовує, оскільки ми звикли до того, що він — найкращий захисник України. Ми хвилювалися за нього після матчу з Португалією, де він отримав мікротравму. А він виявився в повному порядку, зробив 70-метровий забіг, який завершив ударом головою, підкреслюю. Це говорить про те, що він у чудовій формі.
 
По іншим футболістам є питання. Хоча, я б звернув увагу на повноцінний дебют Дениса Попова в центрі оборони. Погодьтеся, ми Дениса чекали довго. Зараз через травму Бурди у Дениса такий же повноцінний шанс, як і у Бущана в ситуації з травмою Бойко.
 
Ми чекаємо молодих, ми хочемо молодих, ми бачимо в першій команді і Цітаішвілі, і Шапаренка, і Шепелєва... Повернуться Булеца і Супряга, повернуться Ледньов і Русин. Я не думаю, що «Динамо» буде необачно розкидатися своїми талантами. Але вони повинні доводити свої претензії на місце в складі. І не обов'язково в першій команді, а й в молодіжному складі», — сказав Франков в ефірі авторського каналу на YouTube.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Orest1504
\По іншим футболістам\Треба писати по інших футболістах .Невже важко знайти грамотного перекладача з російської? Помилки щоденно...
MaxUa
Динамо нужны хорошие футболисты. С Солем, Родригесом, Кадаром и прочими выполнять серьезные задачи нереально. На приличных легионеров сейчас денег нет, да и не каждый теперь согласится приехать, так что ставка на молодежь безальтернативна. Поэтому да, ждем, пока Цитаишвили, Леднев, Русин и остальные созреют до того, чтобы стабильно выступать в основе.
Милан Милан
Цитиашвили, Шапаренко, Супрягу - вижу в Динамо, Шепелева и Булецу - нет! Так же как и Гармаш. Так же как и Буяльского в роли основного атакующего центрального Хава.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vladimir Starky
Набрать чего? Подписок и просмотров африканских и латиноамериканских футболистов?