Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 21 жовтня 2019, 13:02
2114
0

Галичанка обіграла румунок, але в наступний раунд єврокубка не пройшла

Українська команда взяла верх над «Магурою» з рахунком 19:14

| Оновлено 21 жовтня 2019, 13:02
2114
0
Галичанка обіграла румунок, але в наступний раунд єврокубка не пройшла
ГК Галичанка
У львівському палаці спорту «Галичина» місцева «Галичанка» приймала румунський клуб «Магура» в матчі-відповіді 2-го раунду Кубка ЄГФ. Для виходу в наступний раунд господаркам необхідно було відіграти вісім м'ячів, адже в першому виїзному матчі 2-го раунду вони поступилися румункам з рахунком 23:31 (переможець визначається за сумою двох матчів).
 
Початок першого тайму був повністю за львів'янками — на 7-й хвилині гри їх ворота все ще залишалися сухими, а ось суперниці вже тричі отримали на горіхи — 3:0. Розгніваним румункам, які, ймовірно, не очікували такого розвитку подій, незважаючи на всі спроби не вдавалося переломити хід гри — на 18-й хвилині «Галичанка» знову випереджала їх на три м'ячі — 8:5. Однак безгольова для «Галичанки» кінцівка першої половини матчу дозволила «Магурі» встановити паритет 8:8.
 
Після перерви обидві команди завзято кинулися в бій: рівна і гостра боротьба йшла протягом семи хвилин другого тайму — 12:12. А потім «Галичанка» стрімко пішла вперед — 16:12. І вже постійно утримувала суперниць на відстані 3-4 м'ячі. На 52-й хвилині перевага господарок досягла 5-ти м'ячів — 18:13. З п'ятиочковою перевагою львів'янки і завершили матч — 19:14.
 
«Галичанка» Україна «Magura Cisnadie» 19:14 (8:8)

ГК «Галичанка»: Марія Гладун, Вікторія Салтанюк — Тетяна Поляк (8 голів), Наталія Савчин (3), Анастасія Мелекесцева (2), Марина Коновалова (2), Діана Дмитришин (1), Мар’яна Маркевич (1), Олександра Фурманець (1), Анастасія Баранович (1), Наталія Шипляк, Юлія Головко, Ольга Василяка, Христина Майкут, Катерина Козак.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.