Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2019, 09:19
1371
1

Іван ГЕЦКО: «Спад Колоса припав на матч із Шахтарем»

Спеціаліст підбив підсумки поєдинку 11-го туру УПЛ (6:0)

| Оновлено 21 жовтня 2019, 09:19
1371
1
Іван ГЕЦКО: «Спад Колоса припав на матч із Шахтарем»
ФК Чорноморець. Іван Гецко
Колишній форвард збірної України Іван Гецко прокоментував перемогу «Шахтаря» над «Колосом» (6:0) в матчі 11-го туру УПЛ.
 
- У минулому турі УПЛ господарі здобули п'ять перемог в шести поєдинках. Краще за всіх вийшло у «Шахтаря», який відправив шість голів у ворота «Колоса».
- Загалом-то, так. Уже в першому таймі доля матчу була визначена, тому що в воротах «Колоса» побувало п'ять голів. Після жвавого старту в чемпіонаті очікувалося, що команда Руслана Костишина довго такий темп не витримає, спад відбудеться. У підсумку він припав на матч із «Шахтарем», який апріорі не міг втратити очки в такому матчі. У «гірників» перед матчем Ліги чемпіонів в чемпіонаті вийшло тренування з підвищеною відповідальністю, і тепер гірники можуть спокійно готуватися до єврокубків, без втрат, на класі вигравши перше коло чемпіонату.
 
- Луїш Каштру дав можливість відпочити деяким збірникам. У центрі оборони зіграли Бондар і Матвієнко. Ця пара має перспективу закріпитися в такому поєднанні?
- Звичайно. Обидва ще молоді і тільки починають свій шлях у великому футболі. Звичайно, у них ще немає досвіду, як у того ж Кривцова, і поки що в Лізі чемпіонів напевно буде грати захисник збірної. У перспективі Бондар і Матвієнко можуть грати в цій зв'язці частіше і успішно. Матч з «Колосом» склався для них успішно, гірники не пропустили, хоча «Шахтар» практично не давав можливості «Колосу» з'являтися біля своїх воріт.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dynamo Kyiv Badges
Еще одно совпадение Шахтер играет с командами которые перед этим играли с Динамо.