Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6476
4

МИХАЙЛИЧЕНКО: «Добротна гра Олександрії не применшує наших заслуг»

Прес-конференція наставника «Динамо» після перемоги над «Олександрією»

МИХАЙЛИЧЕНКО: «Добротна гра Олександрії не применшує наших заслуг»
ФК Динамо Київ. Олексій Михайличенко
Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко відповів на питання журналістів після мінімальної перемоги над «Олександрією» (1:0) в центральному матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги.
 
— Була важлива гра і хороша перемога над дуже гідним суперником, одним з конкурентів. «Олександрія» демонструє непоганий футбол. Нам було важко ще й тому, що, на мій погляд, наші гравці, в силу різних обставин, не продемонстрували всього, що вони вміють. Після збірної завжди є момент, коли знову необхідно відчути клуб, український футбол. Тому на першому місці був результат, хоча і гра була непоганою - динамічна, обидві команди боролися до кінця. У такій грі ще приємніше здобувати перемогу.
 
— Чому не грав Кадар?
— Ми втратили його днів на десять, ймовірно. У п'ятницю він отримав м'язову травму.
 
— Що скажете про гру пари центральних захисників?
— Якщо відіграли на нуль, то зіграли добре. І Шабанов, і Попов - обидва провели хороший матч, було багато боротьби і вели вони її добре. Те, що ми вже п'ятий матч граємо на нуль - до цього і потрібно йти. У футболі результат починається саме з оборони, а вже потім будується атака. Ми прагнемо, щоб суперник мав якомога менше шансів забити. Сьогодні це вдалося. Зрозуміло, в кожному матчі стоїть завдання не пропустити.
 
— На думку тренера «Олександрії», справедливим результатом в цьому матчі була б нічия. Як ви вважаєте?
— Я б оцінив гру по-іншому, напевно, але у кожного тренера свій погляд на справедливість. Насправді, «Олександрія» продемонструвала добротну гру, у них були непогані моменти, але це не применшує наших заслуг. Гра вдається, коли зустрічаються два атакуючих суперника. «Олександрія» добре оборонялася і нам не вистачило швидкості, щоб створити більше проблем. Повторюся, є причини. Сподіваюся, в наступних іграх деякі хлопці і команда в цілому будуть рухатися по-іншому.
 
— На ваш погляд, чому проблеми у Франа Соля?
— Він не має достатньо практики, а для форварда грати - дуже важливо. Йому необхідно забити свій м'яч. Тоді все стане на свої місця. Він виконав величезний обсяг роботи і мав момент, але не забив. У нас достатня конкуренція в атаці. Зараз знову буде багато ігор, тому всім знайдеться робота.
 
Нагадаємо, 24 жовтня обидві команди зіграють в 3-му турі групового раунду Ліги Європи. «Олександрія» о 19:55 на виїзді гратиме проти «Сент-Етьєна», а «Динамо» о 22:00 на столичному НСК «Олімпійський» прийме «Копенгаген».
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт
Футбол | 29 березня 2024, 05:29 0
У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт

Підопічні Сергія Реброва обіграли ісландців з рахунком 2:1 та вийшли на чемпіонат Європи

«Ви хоч знаєте, чий це клуб?» Розкрита реакція Павелка на поразку Кривбаса
Футбол | 29 березня 2024, 12:46 0
«Ви хоч знаєте, чий це клуб?» Розкрита реакція Павелка на поразку Кривбаса

Феміс Сагіров поділився цікавою історією кількарічної давнини

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Команда и Михайличенко кажется чувствуют себя несколько поуверенней. Но на что то существенное расчитывать при таком "креативном" центре поля (Сидорчук, Гармаш, Буяльский) практически невозможно. Сюда нужны другого уровня игроки
ALud
Ось вона, сіром'яжна правда з вуст самої незаангажованої, неупередженої і об'єктивної людини з уже повністю знівельваним змістом символічного поняття динамівське серце, тренера Динамо сьогодні і великого гравця Динамо в минулому Олексія Михайличенка - Олексендрія, Десна, Маріуполь достойні суперники Динамо. І про яку Європу можуть надіятися вболівальники??? Але як завжди поза кадром ім'я людини, яка привела до цього наше Динамо - суркіс(и).
y-grec
Динамо зі своїм бюджетом повинно із закритими очима перегравати команди такого рівня, а на практиці ледве-ледве виборює перемогу і лише тому, що індивідуально гравці вищого ґатунку, аніж в інших командах (окрім Шахтаря), але тренерської роботи не видно, селекції не видно, відповідно й самі гравці грають в половину своїх можливостей.
ДК перетворюється на посьміховисько, а виною цьому бездарне керівництво...
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил