Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 жовтня 2019, 16:07
3038
1

Олімпік - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У Києві зіграють два аутсайдера української Прем'єр-Ліги

| Оновлено 20 жовтня 2019, 16:07
3038
1
Олімпік - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік
На початку сезону навряд чи можна було припустити, що в кінцы першого кола «Олімпік» і «Ворскла» будуть займати два останніх місця в турнірній таблиці чемпіонату України. Адже ще зовсім недавно обидві команди ставили перед собою завдання пробитися до першої шістки кращих клубів країни. Однак невдалий старт «Олімпіка» (7 матчів без перемог, з який було 5 поразок) не тільки опустив донеччан на саме дно Прем'єр-Ліги, а й призвів до зміни головного тренера. Не краще йдуть справи зараз і у «Ворсклі», яка не знає перемог в 5 останніх матчах, з них 4 поєдинки поспіль були програні.
 
Зрозуміло, що в майбутній зустрічі суперники будуть прагнути тільки до перемоги. Але для того, щоб досягати успіху треба обов'язково забивати, а з цим у команд зовсім погано. Так, «Олімпік» за десять матчів забив всього лише 5 голів (найгірший показник у лізі). Щодо «Ворскли», то в її активі 9 забитих м'ячів, при цьому три з них були проведені у виїзній грі з «Карпатами» і ще три в домашньому поєдинку зі «Львовом». Виходить, що в інших восьми матчах нинішнього чемпіонату підопічні Віталія Косовського змушували опонентів починати з центру поля всього лише три рази.
 
Приблизно така ж ситуація і з пропущеними голами. І тут «Олімпік» поки що найгірший в турнірі, пропустивши 20 м'ячів. «Ворскла» далеко не пішла, маючи в цій графі цифру 19.
 
Керівництво донецького клубу, напевно, розраховувало на те, що з приходом Вісенте Гомеса ситуація в «Олімпіку» зміниться на краще кардинальним чином. Однак, після першої перемоги в сезоні над «Львовом», знову пішли дві поразки поспіль і команда продовжує залишатися на останньому місці. І поки довіра до нового наставника ще є, донеччанам треба обов'язково набирати очки. У «Ворскли» схожа ситуація в тому плані, що з Віталія Косовського теж вимагають результату. А його-то поки немає. Тому перемога на виїзді, та ще й з прямим конкурентом поки у боротьбі за виживання, може дуже допомогти команді виправити ситуацію.
 
Між собою суперники провели в чемпіонатах України 15 матчів. У «Олімпіка» 4 перемоги, у «Ворскли» - 5, ще 6 разів була зафіксована нічия. Різниця забитих і пропущених м'ячів 22-17 на користь полтавчан.
 
І про арбітра. Цю гру судитиме досвідчений суддя Олександр Дердо. В цьому сезоні при ньому «Олімпік» в 7-му турі зіграв внічию на виїзді з «Маріуполем» 1:1. В минулому сезоні донецькі футболісти при суддівстві Дердо також завершили внічию гостьовий матч з «Зорею» 0:0. А ось з «Ворсклою» ні в цьому чемпіонаті, ні в минулому цей арбітр не перетинався.
       
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Олімпік»: Володимир Кринський, Євген Пасич, Дмитро Гришко, Іван Зотько, Роман Вантух, Євген Цимбалюк, Сергій Політило, Геннадій Пасич, Максим Тейшейра, Віталій Балашов, Чарльз Джеффрі
 
«Ворскла»: Олександр Ткаченко, Ігор Пердута, Вадим Сапай, Володимир Чеснаков, Володимир Баєнко, Євген Мартиненко, Артур, Тодор Петрович, Луїзао, Артем Габелок, Юрій Коломоєць
 

20 жовтня, неділя

«Олімпік» — «Ворскла»
Київ. Стадіон «Динамо». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Все серйозно? Миколенко залишав стадіон у захисному чоботі на лівій нозі
Футбол | 25 квітня 2024, 02:15 2
Все серйозно? Миколенко залишав стадіон у захисному чоботі на лівій нозі

Віталій отримав неприємну травму у матчі «Евертон» – «Ліверпуль»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SeM077
"Что касается «Ворсклы», то в ее активе 9 забитых мячей, при этом три из них были проведены в выездной игре с «Карпатами» и еще три в домашнем поединке со «Львовом»".
Вообще то в игре с "Колосом" было забито 3 гола на выезде. А Карпатам Ворскла проиграла 2:1