Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2281
0

КРАСЮК: «Ідея підпорядкування професійного боксу ФБУ – абсурдна»

Промоутер розкритикував ініціативу Федерації боксу України

КРАСЮК: «Ідея підпорядкування професійного боксу ФБУ – абсурдна»
K2 Promotions. Олександр Красюк
Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк розповів про своє ставлення щодо ініціативи Федерації боксу України ліквідувати «професійний бокс» як окремий вид спорту та видалити його з Реєстру визнаних видів спорту в Україні.
 
— Професійний бокс розвивається і про це чудово відомо в нашій країні. Віталій та Володимир Клички, Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Артем Далакян,  Віктор Постол. Сергій Дзинзірук, Юрій Нужненко, Андрій Котельник, В’ячеслав Сенченко, Володимир Сидоренко – у нас великий перелік чемпіонів світу з професійного боксу. І є купа боксерів, які можуть приєднатися до цього чемпіонського списку. Тільки в нашій промоутерській компанії К2 Ukraine це Денис Берінчик, Олег Маліновський, Дмитро Митрофанов. Все працює.
 
— Ваш прогноз стосовно розвитку подій?
— Все залежить від учасників цього процесу. Вони працюють у цій сфері, і ці люди є основою для формування рішення. Поки що ж ця ідея здається настільки абсурдною, що мало хто із боксерів-професіоналів, промоутерів та менеджерів може повірити в неї.
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.