Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1421
0

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: Дніпро-1 підходить до матчу без втрат, всі здорові

Наставник команди прокоментував відновлення чемпіонату

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: Дніпро-1 підходить до матчу без втрат, всі здорові
scdnipro1.com.ua

Команди УПЛ після паузи на матчі збірних повертаються до справи, а «Дніпро-1» готується до матчу проти «Маріуполя». Про підготовку розповів наставник Дмитро Михайленко.

— Дмитре Станіславовичу, як команда провела ці два тижні підготовки до матчу в Маріуполі і чи є перед матчем кадрові втрати?
— Заповнили паузу контрольним поєдинком проти «Олександрії». Ми залишилися задоволеними і змістом гри, і, звичайно, результатом. Плюс ми надали ігровий час тим виконавцям, які не мали багато ігрової практики в офіційних матчах. Якщо говорити про  кадрові втрати, то їх немає – усі здорові. Зі збірних повернулися Батагов, Назаренко і Супряга у хорошому стані, як у моральному, так і фізичному. Відтак, усі до гри готові і до матчу підходимо без кадрових втрат.

— Що скажете про найближчого суперника і чи розбирали ви маріупольців із своїми підопічними?
— Взагалі, ми зазвичай розбираємо суперників з футболістами напередодні матчу, щоб вони просто не забули те, що ми говоримо (посміхається). А якщо бути об’єктивними, то за 12-ма командами не так важко слідкувати. Ми з ними нещодавно грали у контрольному матчі , тому знаємо їх добре. Звичайно, є моменти, які ми розбирали, але ми все одно намагаємося відштовхуватися від своєї гри. Все ж таки, є команди, до яких треба готуватися більш пильно, а є клуби приблизно такого ж рівня, як і ми, тому зараз, перш за все, треба приділяти увагу власній грі. Те ж стосується і цієї паузи у чемпіонаті. У найближчих матчах гранди нас не чекають, тож тепер будемо акцентувати увагу на власній грі.

— Акцент робите на власну гру, але знаєте ж, що у суперника не буде одразу трьох дискваліфікованих футболістів?
— Звичайно, знаємо (посміхається). Але, знову ж таки, на нашій грі це не буде відбиватися, а нехай проблеми суперника будуть головним болем мого колеги Олександра Бабича. Ми ж готуємося у звичному режимі та намагаємося покращити власну гру.

— Чого взагалі чекаєте від команди на цьому відрізку?
— Зараз жовтень для нас один з найважливіших періодів. Нам треба набирати очки і з «Маріуполем», і з «Олімпіком». Це найважливіші завдання у цьому короткому терміні,  щоб підійматися угору в турнірній таблиці. Зрозуміло, що поразки нас будуть відкидати униз, тому наше завдання пройти вдало цей відрізок. Ну а після цих двох матчів подивимося, як буде далі, тому що щільність велика, і ситуація у турнірній таблиці дуже швидко змінюється. Якась вдала серія з двох перемог — і команда одразу підіймається вгору. Зараз вже зрозуміло, що перша п’ятірка команд – це гранди, «Десна», «Олександрія» і «Зоря», а інші вже боротимуться  за шосте місце.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Минай – Динамо – 1:3. Догравання скандального матчу. Відео голів та огляд
Футбол | 17 квітня 2024, 18:16 6
Минай – Динамо – 1:3. Догравання скандального матчу. Відео голів та огляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу 16-го туру УПЛ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.