Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
|
3567
0

ВПК-Агро зупинив Альянс, втрата Кристалу, безпрограшний Діназ

Sport.ua розповідає про найцікавіші події 15-го туру Другої ліги

ВПК-Агро зупинив Альянс, втрата Кристалу, безпрограшний Діназ
ВПК-Агро

Розчарування у Житомирі

Дві найкращі команди групи А зустрілися у центральному матчі туру. «Полісся» і тернопільська «Нива» у Житомирі розігрували шість очок. Очікування від цієї гри були великими, адже команди вирішують найвищі завдання, але гра більше розчарувала.

Глядачі очікували побачити хорошу гру у виконанні футболістів обох команд, побачити забиті м’ячі, але поєдинок завершився внічию – 0:0. Такий результат приніс користь тільки конкурентам «Поліссю» та «Ниви».

Терещенко забиває, «Діназ» перемагає

Продовжує дивувати представник Київської області «Діназ». Новачок Другої ліги впевнено крокує дистанцією чемпіонату. Цього туру «Діназ» на виїзді переміг «Буковину» з рахунком 1:0. Єдиний м’яч забив Ілля Терещенко, найкращий бомбардир групи А. Відзначимо, що форвард «Діназу» забиває четвертий матч поспіль, а загалом на його рахунку вже 7 голів.

Підопічні Володимира Бондаренка здобули п’яту перемогу поспіль, а безпрограшна серія досягла вже вісім останніх матчів. «Діназ» займає четверте місце у турнірній таблиці і продовжує гонку за лідерами групи.

«Поділля» перервало серію невдач

Нарешті свято завітало до Хмельницького. «Поділля» перервало серію невдач в останніх матчах чемпіонату. Підопічні Віталія Костишина у попередніх чотирьох турах набрали лише один заліковий бал, що не могло не позначитися на турнірному становищі команди.

Цього туру «Поділля» не залишило ніяких шансів «Ужгороду» - 3:0. Можливо, допомогло господарям вилучення у складі ужгородської команди на 23-й хвилині, але це не применшує заслуг гравців «Поділля». Завдяки цій перемозі хмельницька команда покращила своє становище, піднявшись на п’яте місце.

Третя поспіль перемога «Вереса»

«Верес» скористався повністю скористався нічиєю «Полісся» і тернопільської «Ниви». Команда Юрія Вірта у Млинові перемогла вінницьку «Ниву» з рахунком 3:2. «Верес» вдало розпочав поєдинок проти одного із аутсайдерів групи. У перші десять хвилин зустрічі гості двічі розпочинали з центру поля, а у другому таймі пропустили ще один м’яч. Та кінцівка для «Вереса» вийшла нервовою. «Нива» зуміла забити двічі, скоротивши рахунок до мінімуму, але «Верес» все-таки довів гру до перемоги – 3:2.

Ця перемога стала третьою поспіль для рівненської команди і «Верес» скоротив відставання від лідера змагань – тернопільської «Ниви», до чотирьох очок. Підопічні Вірта займають третю позицію, маючи у своєму активі 26 балів.

Втрата «Кристалу»

Несподівано втратив очки «Кристал». Лідер групи А вдома приймав «Реал Фарму», котрий зірок з неба не хапає. Натомість, херсонська команди впевнено мчить до Першої ліги. У всякому разі, перше коло «Кристал» пройшов бездоганно.

Відзначимо, що з приходом нового тренера «Реал Фарма» вийшов з кризи і в останніх матчах покращив свої результати. Одесити здобули три перемоги у останніх п’яти поєдинках. Та все ж «Кристал» був явним фаворитом цього протистояння, але гості вистояли і здобули одне очко. Гра завершилася внічию – 1:1. «Кристал» продовжує очолювати турнірну таблицю групи.

«ВПК-Агро» перервав рекордну переможну серію «Альянса»

Центральний матч групи відбувся у Сумах. «Альянс» на стадіоні «Ювілейний» зустрічався з «ВПК-Агро». Команди знаходяться у першій трійці і ведуть боротьбу за путівку до Першої ліги.

Долю поєдинку вирішив єдиний гол, який вдалося забити гостям. На 83-й хвилині «ВПК-Агро» організував швидку контратаку і Красов приніс своїй команді перемогу. Як не намагалися гравці «Альянсу» врятуватися, їм не вистачило ні сил, ні часу. «ВПК-Агро» займає друге місце у групі, відстаючи від «Кристалу» на одне очко, «Альянс» - третій.

Команда із Липової Долини зазнала другої поразки у чемпіонаті і другий раз це зробив «ВПК-Агро». У першому колі команда Сергія Соловйова на своєму полі також перемогла липоводолинців.   

Друга ліга. 15-й тур
 
Група А
«Буковина» - «Діназ» - 0:1
Гол: Терещенко, 6 - пенальті.
 
«Полісся» - «Нива» Т - 0:0
 
«Поділля» - «Ужгород» - 3:0
Голи: Каверін, 23, Шпікула, 60, Дорошенко, 88.
 
«Калуш» - «Оболонь-Бровар-2» - 1:1
Голи: Савошко, 87 – Потопальський, 37.
 
«Верес» - «Нива» В - 3:2
Голи: Петько, 4, Соломка, 10, Мисик, 57 – пенальті – Ховбоша, 68 – автогол, Червінський, 84.
 
 
Група Б
«Кристал» - «Реал Фарма» - 1:1
Голи: Барладим, 28 – Глиняний, 33.
 
«Миколаїв-2» - «Гірник» - 1:2
Голи: Семенина, 22 – Яровой, 40, Григорик, 90+5 - пенальті.
 
«Енергія» - «Авангард-2» - 1:1
Голи: Дмитрієв, 81 – Романов, 74.
 
«Альянс» - «ВПК-Агро» - 0:1
Гол: Красов, 83.
 
«Нікополь» - «Таврія Сімферополь» - 2:0
Голи: Донець, 61, Богданов, 85 - пенальті.
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.