Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 16 жовтня 2019, 00:58
4346
3

Хімік вийшов до наступного етапу Ліги чемпіонів

На своєму майданчику чемпіонки України взяли реванш у «Младості» і виграли в золотому сеті

| Оновлено 16 жовтня 2019, 00:58
4346
3
Хімік вийшов до наступного етапу Ліги чемпіонів
CEV
Сьогодні в Южному Одеської області відбувся матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів серед жіночих команд. Місцевий «Хімік» приймав хорватський клуб «Младость».
 
З огляду на те, що в гостях українки програли в трьох партіях, тепер для того, щоб продовжити виступи в Лізі чемпіонів, підопічним Євгена Ніколаєва треба було не тільки вигравати у суперниць 3:0 або 3:1, а ще й розраховувати на успіх в «золотому» сеті. Забігаючи наперед, відзначимо, що южанки блискуче впоралися з цим складним завданням.
 
Дві перші партії завершилися з однаковим рахунком 25:23 на користь «Хіміка». А в третьому сеті господарки майданчика виявилися сильнішими 25:21. Особливо вдало проявила себе в цій грі Юлія Бойко, яка принесла своїй команді 27 очок.
 
Незважаючи на те, що на початку «золотого» сету гості повели 0:2, українські волейболістки незабаром їх дістали, після чого стрімко пішли вперед 8:3. Далі вже нашу команду неможливо було зупинити - «Хімік» впевнено довів партію до перемоги 15:8 і, таким чином, вийшов до наступного етапу турніру.
 
Склад українок у цій грі був таким: Дар’я Степанівська (набрала 4 очки), Юлія Бойко (27), Анастасія Маєвська (4), Ольга Скрипак (6), Тетяна Козлова (14), Катерина Фролова (6), Христина Немцева (ліберо) - стартовий. На заміну виходила Юлія Микитюк (1).
 
Ліга чемпіонів по волейболу. Жінки
Другий кваліфікаційний раунд.
Повторний матч. Южний. 15 жовтня
«Хімік» (Южний, Україна) - «Младость» (Загреб, Хорватія)
3:0 (25:23, 25:23, 25:21)
Перший матч - 0:3
«Золотий» сет - 15:8.
 
У третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів «Хімік» зіграє з чеською командою «Оломоуц». Перша гра пройде на майданчику суперниць 22 жовтня, а матч-відповідь в Южному 29 або 30 жовтня.   
 
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mah
Ай да молодцы девчонки! После первого матча, я уж думал, что не смогут выйти в следующий этап. Юля Бойко и Таня Козлова назабивали, здорово. Собственно, все сыграли хорошо и уверенно.
Руслан Шевченко
Приятно удивлен!!!!