Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 15 жовтня 2019, 08:07
1633
2

У Кроулі стартував English Open

Перший день турніру пройшов без особливих несподіванок

| Оновлено 15 жовтня 2019, 08:07
1633
2
У Кроулі стартував English Open
Англійський Кроулі приймає English Open, четвертий рейтинговий турнір в сезоні. Матчі другий рік поспіль проходять в K2 Leisure Centre - комплексі площею під 60 тис. кв. м. У минулому сезоні Ронні О'Салліван назвав це місце «пекельної дірою», а ось Марку Вільямсу тут сподобалося: «Ми граємо в розважальних центрах всюди, і це один з кращих». Напевно сподобалося і Стюарту Бінгхему, адже саме він рік тому завоював тут свій черговий титул.
 
У нинішньому сезоні призовий фонд турніру склав більше 400 тис. фунтів, переможець отримає 70 тис., фіналіст - 30. Але головне, що English Open - це перше змагання в серії Home Nations. А снукерист, який виграє всі 4 турініра серії, отримає ні багато, ні мало, а приз в 1 млн фунтів!
 
Поєдинки з 1/64 по 1/8 фіналу пройдуть у форматі до 4-х перемог, чвертьфінали - до 5-ти, півфінали - до 6-ти. Фінал пройде 20 жовтня і буде зіграний до 9-ти перемог.
 
У перший день якихось неймовірних результатів не зафіксували. Джадд Трамп легко обіграв Пітера Ебдона - 4:0, хоча максимальна серія Джадда склала всього 48 очок. Ронні був на межі сенсаційного вильоту від Джеймі О'Ніла, №105 світового рейтингу. О'Салліван поступався 0:2 і 2:3, але зумів вирвати перемогу.
 
 
Стюарт Бінгхем в не менше впертій боротьбі здолав Каспера Филипяка - 4:3. Як ви розумієте, це були матчі 1/64 фіналу. Сьогодні ввечері в боротьбу вступлять і решта учасників турніру.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
west-ukr5555
Даже не верится, что этот сайт написал что-то о снукере.