Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 грудня 2019, 10:55
41716
13

ВІДЕО. Як білоруська Барбі програла нокаутом в Японії

Єкатерина Вандарьєва програла американці Джанетт Тодд на ONE FC

| Оновлено 10 грудня 2019, 10:55
41716
13
ВІДЕО. Як білоруська Барбі програла нокаутом в Японії
Instagram. Єкатерина Вандарьєва
28-річна білоруська спортсменка Єкатерина Вандарьєва на прізвисько Барбі програла американці Джанетт Тодд на турнірі сінгапурського промоушена One FC в Токіо в категорії до 52,2 кг. Триразова чемпіонка світу з муай-тай в другому раунді пропустила удар ногою в голову, після чого не змогла продовжити бій.
 
Після бою білоруска написала в соцмережі Instagram: «Сьогодні я програла! Знала ж, що з американкою не можна розкриватися, але в підсумку зловила хай-кік. Навіть не знаю поки, засмутилася я сильно. Відверто кажучи, після всього пережитого в Японії в плані організації і допуску до бою, всередині одне полегшення, що лечу нарешті додому, що все закінчилося. Дякую моїй суперниці за бій, я знаю, це зробить мене сильніше! Мені, напевно, потрібен був цей «стусан». Дякую всім за підтримку, я це ціную дуже. Ну, а я йду далі».
 
Дивіться відео нокауту в бою Єкатерина Вандарьєва – Джанетт Тодд.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сегодня я проиграла! Знала же, что с американкой нельзя раскрываться, но в итоге словила хай-Кик. Даже не знаю, пока, расстроилась ли я сильно.. Откровенно говоря, после всего пережитого в Японии в плане организации и допуска к бою , внутри одно облегчение, что лечу наконец-то домой, что все закончилось. Спасибо моей сопернице за бой, я знаю, это сделает меня сильнее! Мне, наверное, нужен был этот «пинок». Всем спасибо за поддержку, я это ценю..очень. Ну, а я иду дальше))

Публикация от ЕКАТЕРИНА ВАНДАРЬЕВА (@ekaterinavandarieva)

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин