Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 15 жовтня 2019, 17:49
2132
2

Греція U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на товариський матч

Врятувати збірну від провалу у відборі до Євро-2021 зможуть лише кардинальні зміни

| Оновлено 15 жовтня 2019, 17:49
2132
2
Греція U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на товариський матч
frf.ro
В понеділок, 14 жовтня, молодіжна збірна України проведе товариський виїзний матч проти молодіжки Греції.
 
Цей поєдинок варто розглядати як підготовчий до наступних матчів відбору до Євро-2021. Третина шляху нашою збірною вже пройдена, і можна зробити певні висновки з її результатів. На жаль, вони невтіші для команди Руслана Ротаня. Після трьох матчів, з яких наші хлопці два програли Фінляндії (0:2) і Румунії (0:3), та один виграли у Мальти (3:0), українська «молодіжка» набрала лише три очки. Четверте місце в групі аж ніяк не те місце, на яке розраховували вболівальники і фахівці.
 
Останню гру проти збірної Румунії молодіжка України відверто провалила. Українські футболісти за весь матч не нанесли жодного удару у ствір воріт, створивши лише три гольові моменти, які не використали Дмитро Топалов, Богдан Леднєв та Микола Шапаренко. Невдалою виявилась гра нашого голкіпера Олега Білика, та й в цілому захисна ланка збірної України не відзначалась надійністю. Якщо до 75 хвилини матчу команда Ротаня ще трималась, то після голу Морутана наша команда посипалася. 
 
Показовим став третій гол румунів, який вони забили, перебуваючи в меншості, на останній хвилині компенсованого часу. Врятувати збірну від провалу у відборі до Євро-2021 зможуть кардинальні зміни, лише в цьому випадку можна буде поборотися за вихід на чемпіонат Європи, що відбудеться на полях Угорщини та Словенії.
 
В найближчому матчі проти греків тренерський штаб зможе переглянути футболістів, які не були задіяні у грі проти Румунії, або мали менше ігрового часу. Мова йде в першу чергу про Супрягу, Цітаішвілі, Бондаря та Коноплю. Місце у рамці, швидше за все, займе Владислав Кучерук, адже гра Олега Білика відверто розчарувала. 
 
Суперник нашої збірної, команда Греції більш успішно грає у відборі до Євро-2021. Після трьох турів вони очолюють 4-ту групу. На їх рахунку дві домашні перемоги над збірними Сан-Марино (5:0), Литвою (1:0) і виїзна нічия з Чехією (1:1).
 
Історія зустрічей збірних України і Греції на молодіжному рівні нараховує сім матчів. За статистикою, повна перевага за нашою командою: чотири перемоги і три нічиї, з різницею м’ячів 9:2 на користь України. 
 
Будемо сподіватись, що нинішнє покоління футболістів молодіжної збірної України не погіршить статистику минулих років, та повернеться додому з позитивним результатом.
 
Орієнтовний склад збірної України U-21: Кучерук – Чеберко, Бондар, Алібеков, Дубінчак, Конопля, Смирний, Шапаренко, Цітаішвілі, Мудрик, Супряга.
14 жовтня, понеділок

Греція U-21 – Україна U-21
Афіни. 15:30. ТБ-трансляція не передбачена
ГРЕЦІЯ U-21  УКРАЇНА U-21. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Украина выиграет. Если Ротаня не будет
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил