Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 13 жовтня 2019, 03:53
2457
0

Українець Тарас Гнатчук переміг італійця на шоу Bellator Kickboxing 12

12 жовтня в італійському Мілані пройшов вечір ММА та кікбоксингу

| Оновлено 13 жовтня 2019, 03:53
2457
0
Українець Тарас Гнатчук переміг італійця на шоу Bellator Kickboxing 12
Bellator. Тарас Гнатчук
12 жовтня в італійському Мілані пройшов турнір з ММА Bellator 230 / Bellator Milan, в рамках якого відбудеться івент з кікбоксингу Bellator Kickboxing 12.
 
Український боєць Тарас Гнатчук (12–0–1) за очками переміг італійця Джакомо Лічері (7–1). Гнатчук домінував весь поєдинок. Один з найсильніших ударів прийшовся по лівій нозі Лічері, і в третьому раунді італієць насилу стояв на ногах. Він вижив до кінця бою, але не мав жодних шансів на перемогу. Всі три судді одноголосним рішенням віддали перевагу українцеві в трьох раундах: 30–27, 30–27, 30–27.
 
20-річний Тарас не так давно переїхав з України до італійського Мілана і за три роки в Італії провів більше десятка поєдинків, не зазнавши жодної поразки. Завдяки своєму рекорду молодий боєць отримав вигідну пропозицію від промоушена Bellator.
 
У головному бою вечора секції кікбоксингу Bellator Kickboxing 12 діючий чемпіон Bellator в напівлегкій вазі Габріель Варга (18–6) з Канади одноголосним рішенням суддів переміг претендента на титул Крістіана Фаустіно (31–12–2) з Італії.
 
А в головному бою з ММА Bellator Milan італієць Алессіо Сакара взяв верх над американцем Канааном Грігсбі нокаутом вже на 27-й секунді першого раунду.
 
В рамках Bellator 230 шоу очолював поєдинок, в якому Вадим Немков з Росії переміг Рафаеля Карвальо з Бразилії больовим прийомом у другому раунді.
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.