Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 жовтня 2019, 18:50
1818
0

Віктор СКРИПНИК: «Ми дуже хочемо забивати багато»

Наставник «Зорі» розповів про гру своєї команди

| Оновлено 12 жовтня 2019, 18:50
1818
0
Віктор СКРИПНИК: «Ми дуже хочемо забивати багато»
ФК Зоря. Віктор Скрипник
Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник підбив підсумки товариського матчу проти «Маріуполя» (3:1) і поділився очікуваннями від майбутнього матчу з «Десною».
 
- Хочемо залишатися в ігровому ритмі, тому і провели цю зустріч. Ніхто не очікував, що буде легко. Нам протистояла хороша команда. Ми дотерпіли до того моменту, коли у нас почала виходити гра. Плюс, залишилися сили. Повторюся — серйозний суперник у нас був, і ми продемонстрували якісний футбол.
 
- Можна сказати, що сьогодні реалізували те, що не змогли реалізувати в грі чемпіонату?
- Нам важливі голи, дуже хочемо забивати багато. Раді, що моменти з'являються. Важливо, щоб ми доходили до воріт суперника за допомогою комбінаційного футболу.
 
- Крім гри з «Маріуполем» сьогодні була ще двостороння зустріч з U-21.
- Це була важлива зустріч для інформаційного поля, якщо можна так сказати. Переглянули хлопців у справі. Рахунок не має значення. Головне, що все обійшлося без травм, і показали себе добре.
 
- Засмучує тільки пошкодження Абу Ханни в матчі проти «Маріуполя».
- Поки складно сказати, що з ним. Буде глибоке обстеження, і тоді з'явиться конкретика. Він кульгає, невдало став на ногу і підвернув її. Будемо сподіватися, що все буде добре.
 
- Як вам пара в центрі оборони Іванісеня-Лазіо? Нечасто ми так граємо, та й Лазіо вийшов на поле після тривалої перерви.
- Такі матчі спеціально і проводяться для того, щоб ті люди, які мало грають, вийшли і показали себе. Є помилки, помарки, але без них не буває. Потрібно дивитися вперед. Я дуже сподіваюся, що пари центральних захисників Іванісеня-Лазіо у мене не буде в іграх чемпіонату. Іванісеня мені потрібен в півзахисті.
 
- Попереду «Десна». Чи можна вже на цьому етапі назвати майбутній поєдинок в якійсь мірі лобовим?
- У нас попереду всі матчі лобові. Якщо виграємо цю зустріч, а іншу ні, то теж будемо засмучені. Йдемо від гри до гри. «Десна» — команда, яка зараз знаходиться в таблиці вище за нас, а це вже хороший подразник. Але, повторюся, можна програти битву, але не програти війну. Ще все попереду. Дай Бог, потрапимо до першої шістки, і там будуть ще очні зустрічі з суперниками, в яких можна набирати по 6 очок. Гра з «Десною», звичайно, важлива, але не вирішальна.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.