Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 жовтня 2019, 15:34
18232
86

Кубок Кремля. Світоліна отримала перший номер посіву, Ястремська - 5-й

Українки, ймовірно, зіграють в Москві

| Оновлено 12 жовтня 2019, 15:34
18232
86
Кубок Кремля. Світоліна отримала перший номер посіву, Ястремська - 5-й
btu.org.ua

Стало відомо, що українська тенісистка Еліна Світоліна отримала перший номер посіву на Кубку Кремля і пропустить стартовий раунд.

У другому колі Світоліна зіграє з переможницею матчу Онс Жабер - Вероніка Кудерметова.

Даяна Ястремська, що посіяна по 5-м номером, у першому колі зіграє з Дариною Касаткіною.

Турнір пройде з 14-го по 20-е жовтня.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 86
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergey Draganov
Отямтесь, що одна, що друга! Поки ще є час! Чи вам обом начхати на думку переважної більшості своїх вболювальників? Тим більше, що для досягнення мети потрапляння на обидві підсумкові турніри немає ніякої! необхідності їхати на РФ і коли інші ТОПи відмовляються брати участь у цьому токсичному турнирі (а їх країни не в стані війни)! Зрозумійте, нарешті, що бути 1 (4) і 5 (28) номером - це ганьба у кубі і для вас і для вашої батьківщини!
vizuals
Цікаво, нащо Еля туди заявилася. Немає ж необхідності ніякої. Наврядче Бенчіч чи Бертенс її обійдуть.
Олег Гуртовой
А можна одне питання на двох - Навіщо?
(А можно один вопрос на двоих - Зачем?)
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
w_o_w
Уверен, что снимется. Риск получить травму в Мордоре и потерять 1500 очков за итоговый большой. Не нужен этот турнир ей вообще. Надеюсь, Эля это понимает.
Kanarejka
Еліно, Еліно, вай?
Капитан Врунгель
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Elis
Ю. Сапронов відповів на чийсь коментар у ФБ про те, чому Еліна - перший номер посіву на КК так: "Позднее снятие даже с штрафами, даже по медикал практически невозможно. WTA может просто дисквалифицировать кроме денежного штрафа".
Я особисто не в захваті від того, що відбувається. Але пропоную не судити надто категорично. На мою думку, якщо справді нема шансу знятися з того путін-Капу без дискваліфікації, то єдиний спосіб не втратити повагу великої частини своїх вболівальників - вийти на корт повністю в чорному (або з чорною траурною стрічкою). Як свого часу зробила латвійська президент Вайра Вітє-Фрейберга, яка змушена була летіти на зустріч з х****м. Це навіть приверне увагу світової спільноти до того, з якою країною-вбивцею всім доводиться мати справу. Але зрозумію, якщо, не маючи дипломатичного імунітету, Еліна не ризикне цього зробити.
Чомусь віриться, що Еліна мудра дівчина і оці всі "да какая разніца" - не про неї. Або просто хочеться в це вірити.
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vital
ТОП-4 турніра пропускає перше коло. Даяна поки 5-а. Питання якщо б Еліна знялася, то Даяна би виступала одразу з 2-го кола, а не з першого, як зараз? Чи сітку вже ніхто чіпати не буде?
По поїздці... Я можу ще зрозуміти для чого туди їде Даяна - в неї є шанси на участь у Малому Підсумковому, але треба виграти ще декілька матчів. У разі виходу на малий Підс. там ще можна підзбирати кількасот очок.
Але для чого це Елі, в світлі поразки Кікі в Лінці і дострокового виходу українки на Підсумковий?
Sashamar
Кілька тез.
Теза, так би мовити, нульова. Не можна бути трохи вагітною. Принципова позиція у арабських спортсменів (якщо, звісно, це щиро, а не під тиском влади), які взагалі не зустрічаються з ізраїльтянами навіть ціною медалі. А тут так: проти росіянок грати можна? Разом з ними (пару Ястремська - Потапова пам'ятаєте, та й хтось з сестер Кіченок разом з росіянкою грав) можна? Тоді де - питання вже другорядне.
Теза перша. Нема довіри (саме те, чого прагне Москва, щоб її не було). От є Вакарчук і є, вибач господи, MARUV. Про Вакарчука ми точно знаємо, що якби він поїхав, це була б пропаганда України (тому йому в'їзд до Росії заборонено), про MARUV так само точно, що там чистісіньки гроші. Питання: чому ми "по умолчанию" вважаємо, що наші спортсмени і спортсменки це MARUV, якщо вони відкрито не декларують зворотне. Звідки ця презумпція вини? Давайте вважати, що вони їдуть заради тих може п'яти відсотків серед інших дев'яноста п'яти ворожої публіки, які мріють побачити український прапор під стелею. (Ідеально щоб дівчата виходили у кольорах "Правого сектора", але, звісно, цього не буде, шкода).
Нарешті, теза остання. Насправді строго забороненими (червоні лінії) є три речі. Категорично забороненим є спілкування з тамтешньою пресою (дежурні слова після матчу говорити доведеться, але не більш), все одно перекрутять. Не можна отримані там гроші витрачати на особисті потреби, тільки в діапазоні від благодійності до підтримки армії. Ну й, звісно, не можна грати так як вчора Ястремська проти Кудерметової.
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Fangold
Негайно зніміться з турніру і не плюйте в українців, це кубок кремля, того самого який окупував нашу країну, ау!
Андрій Некрасов
А Бе и Бе в одной части метки. И финала между ними уже не будет.
tima fialko
Прощавай украінський жіночий теніс.За кубло ватних повій не вболіваю.Питання до Федераціі теніса Украіни,чому таке відбувається.Ви там всі ватники?До речі,яка продажна тварюка іі очолює?
andrijoooo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Светолина и Ястпемская давно живут в другом измерении, там где нет войны, есть теплое море или океан, есть красивые города и теннисные тусовки, там, где богатый выбор брендовых вещей и бойфрендов. Много того, о чем даже не подозревают жители Донецка или Луганска, Ахтырки или Болград. Народ Украины и они вращаются на разных орбитах, которые никогда не пересекутся... Кажется мне, что они даже могут не знать, что мы воюем с расеей, и что в белокаменную ездить не желательно.И последнее. Они пошли в теннис НЕ для того, чтобы прославлять Украину, они пошли туда за большими деньгами. Потому они будут играть на Кубке Кремля....
AlexMatroskin
В прошлом году Элю на КК сбрили на технику , мотивируя тем , что она ничего осенью не показала !!!А в такой же ситуации маленькому Беньчику дают уайл-кард в основную сетку ....Это полный 3,14...
И она после этого едет , не смотря на то , что это не принесет очков ????
Думаю , она откажется от участия ...........