Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 жовтня 2019, 20:46
39239
10

ПІКЕ: «15 хвилин пояснював справи Чигринському, він кинув все і пішов»

Лідер оборони «Барселони» згадав про своє перше спілкування з українським легіонером

| Оновлено 11 жовтня 2019, 20:46
39239
10
ПІКЕ: «15 хвилин пояснював справи Чигринському, він кинув все і пішов»
ФК Барселона
Центральний захисник «Барселони» та один з лідерів каталонської команди Жерар Піке розповів про один з перших діалогів з українським захисником Дмитром Чигринським після того, як той став футболістом «блаугранас».
 
«Одного разу, на одній з перших тренувань після переходу Чигринського в «Барселону», я спробував пояснити йому справи і розповісти про рівень нашого захисту, конкретних футболістів і так далі. Очевидно, що він не говорив по-іспанськи, тому я намагався щось пояснити йому англійською, а іншу частину - за допомогою жестів та знаків. Я витратив на все це чимало часу, десь 15 хвилин. Коли я закінчив свою промову, то він просто кинув речі і пішов геть. Тоді я подумав про себе: «Цікаво, він взагалі щось зрозумів?» - згадав Піке.
 
Нагадаємо, Дмитро Чигринський виступав за «Барселону» в сезоні-2009/10, після чого повернувся в «Шахтар». Каталонський клуб втратив на трансфері українця 10 мільйонів євро, адже купували захисника за 25 мільйонів, а зуміли продати через рік лише за 15.
 
На даний момент Чигринський перебуває на контракті у грецькому клубі АЕК.
Оцініть матеріал
(201)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Чигра сам себя запорол.Когда пошла череда травм связанная со здоровьем врачи чётко сказали сделай перерыв на пол года - год иначе ты травмироваться будешь постоянно.Он не послушал.Итог все знают.
n.tkach
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Ходили упорные слухи, что Чигринского сбагрили с Барселоны,потому, что он был на три года старше, чем по паспорту, довольно мутная история.
lenares85
Чигринский был талант очень хорошо начинал атаки первой передачей, в Барсу абы кого не берут, но там у него травмы начались , неправильная система восстановления, витаминов мож не хватало или кальция
Comrade Me
А он просто ответил: нихт ферштейн, Жорик
polesse2000
Брали его из-за его антропометрии но хули с нее толку если он неумел ею пользоваться. Поняли , что бревно , на 2 этаже "0", а зарплата большая поэтому по быстрому спихнули назад.
OKs100
Жалко, потенциал Чигринского был огромным. Мог стать мировым топом, но нет...
Вова Чертрогатый
было похоже на то, что боссы барсы просто хотели за чтото заплатить денег Ахметову, для этого им пригодился Чигринский...