Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 11 жовтня 2019, 18:15
10533
35

Тяньцзінь. Ястремська завершила боротьбу на турнірі

Друга ракетка України в 1/4 фіналу поступилася росіянці Вероніці Кудерметовой

| Оновлено 11 жовтня 2019, 18:15
10533
35
Тяньцзінь. Ястремська завершила боротьбу на турнірі
WTA. Даяна Ястремська
Українська тенісистка Даяна Ястремська (№23 WTA) завершила виступи на турнірі WTA міжнародної серії в китайському Тяньцзіні.
 
В 1/4 фіналу 19-річна українка поступилася Вероніці Кудерметовій з Росії (№45 WTA).
 
Тяньцзінь. 1/4 фіналу
Даяна Ястремська (Україна) - Вероніка Кудерметова (Росія) - 4:6, 0:6
 
Стартовий відрізок першої партії більш успішно провела росіянка. Не можна сказати, що вона грала набагато краще, але на важливих м'ячах виявилася більш стабільною. Також у Кудерметової проходили ейси на брейкпоінтах україни, десь сама Даяна помилялася в моментах, де цього можна було і не робити. Все йшло до швидкого завершення першої партії, але Ястремська зуміла нав'язати боротьбу, легко виграла 3 гейми поспіль, після чого Вероніці довелося поспілкуватися з тренером.
 
Не можна сказати, що коучинг був геніальним, але Кудерметова отримала пораду більше подавати Ястремський під ліво, і це спрацювало. І знову невелике везіння було на боці росіянки, але в спорті так буває. Навіть при рівній грі хтось повинен перемагати.
 
 
Друга партія очікувалася гіршою. Всі ми пам'ятаємо, що Даяна поки що не той гравець, який часто робить камбеки після програного сету. Можливо, це прийде з досвідом, але поки що програш першої партії практично на 100% означає і поразку в матчі.
 
Так і сталося. Даяна стала ще більше помилятися і отримала від росіянки баранку. Після 0:3 в розмові з Яном Похтером українка поскаржилася на те, що у неї сльозяться очі і після третього удару вона вже не бачить м'яч. Логічно, що в такій ситуації повернутися в гру вже було неможливо. Далі Ястремська поїде на Кубок Кремля, у неї є непогані шанси продовжити цей чудовий сезон.
 
 
Ця поразка означає, що Ястремська не змогла захистити очки за торішню перемогу в Гонконзі і з наступного тижня опуститься на 28-е місце в світовому рейтингу. У Чемпіонській гонці Даяна йде на 24-му місці і від 21-й позиції, яка на 100% дасть право зіграти на малому підсумковому турнірі (Вондроушова не зіграє до кінця сезону), її відділяє лише 104 очки. Можливо, будуть ще зняття (наприклад, Серена Вільямс), але про це стане відомо пізніше.
 
Відзначимо, що в 2019 році Даяна всього втретє програла сет з баранкою. Раніше вона програвала партію під нуль в поєдинках проти Карли Суарес Наварро (Ролан Гаррос) і Еліни Світоліної (US Open)
 
В 1/2 фіналу Кудерметова зустрінеться проти Хізер Вотсон (№125 WTA).
 
 
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 35
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mishgan2507
После общения с тренером в 1 сете россиянка сумела вернуться в игру и подать на сет. После общения со своим тренером Даяна прекратила играть. Ребёнок говорит, что у неё глаза слезятся и она мяча не видит после трёх розыгрышей на подачах, а этот баран вместо какой-то идеи хотя бы о медицинском или туалетном тайм-ауте рассказывает ей хёрошо, давай, включись
vital
"Справжні вболівальники" проявляються не після перемог, а навпаки, після поразок. Даяна жалілася на втому після Пекіну, тепер ще й захисне пристосування на коліні.
Здоров'я Даяні.
Reddit Video
Это был худший коучинг который я видел оллтайм (https://youtu.be/BStmySCnAyE)
Над Мартой ставили эксперименты бричеком, а теперь и для Даяны нашли какого то некомпетентного ноунейма. Жаль девчонку. Нет слов.
Алексей Столетов
Будем надеятся проблема с глазами у Даяны это просто алергия на какую-то китайскую фигню, а не что-то более серьезное.
Віталій Возняк
Отаке... Тінейджер, яка вибула ще у кваліфікації, повернулась завдяки відмові Саккарі в основну сітку турніру, а тепер може реально претендувати на перемогу над найбільш рейтинговою учасницею турніру.
Natam69
От і все. Еліна не мусить їхати в Мордор. Але чи часом вона не хоче туди поїхати? Побачимо.
korsun_skif
Такое впечатление, что тренер не понимает по русски. Какие фразы заучил наперед, то и мочит.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Natam69
А біленька справді цікаво грає, розумно, не лупить, а просто грає технічно. Чи може Бертенс дає так грати,
Natam69
Ну, якщо не сподобалося негритятко, то хай буде: біленька ганяє по корту Бертенс.
vizuals
Тим очікуваніше буде наступна гра ДАяни проти цієї "мегатеннісістки" Кудермеєтової
Cardanus
Та нет, парни. Даяна уж очень сильно была не похожа на саму себя. И если невынужденно ошибалась, то ауты были нереально большими. А где мощные расклады по углам? Там реально видимо проблема с глазами. Плюс лицо у нее было красное, не такое как всегда. Типа, сыпь какая-то. Мож реально аллергия какая? И еще во втором коуч-брейке она пожаловалась на эти розовые табло. Мол, очень мешают и из-за них плохо видит мяч.
Но - это все отмазки. Нет пока еще стабильности. Надо работать. Потенциал то большой!
tima fialko
Ця курва,як Усик-ссціть кацапів
palpal
до встречи за результат было очень тревожно, некогда было отписаться.Потенциал Даяны несопоставимо выше Вероники, но с тренером все наоборот. Сергей скорее всего лучший из российских и уважаемый в мире, к тому же очень прилично играющий спарринг и более чем лично заинтересован в спортивных результатах по известным причинам. Ничего не хочу плохого сказать о скорее всего экономварианте Похнере , но до Демехина ему далеко навсегда
B0N1K
нема в неї хвороби, було чути, що вона на великі й яскраві екрани скаржилася, що від них очі сльозяться, тому й концентрація падала
olegg1261
Хоча хвороба очей можливо дійсно завадила Даяні,але все рівно потрібно додавати в варіативності гри,а головне підвищувати психологічну стійкість,Даяна пора дорослішати.Сьогодні ти нагадала Марту
olegg1261
М-да такого результату не очікував ніхто,навіть Кудерметова.Напевно розрекламована прогулянка по Тяньцзіню була зайвою,можливо там і підхопила якийсь очний вірус.
Andy Chak
Позорний програш, особливо в 2 сеті, та ще й кому!!!
ukrop45
А не занадто часто вона програє кацапкам, та й в парі з ними грає, в мордор намилилиась ...