Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 10 жовтня 2019, 16:14
13276
15

Тяньцзінь. Ястремська зіграє у чвертьфіналі

Друга ракетка України впевнено рухається по сітці китайського турніру

| Оновлено 10 жовтня 2019, 16:14
13276
15
Тяньцзінь. Ястремська зіграє у чвертьфіналі
Jimmie48 Photography. Даяна Ястремська
Українська тенісистка Даяна Ястремська (№23 WTA) виграла другий матч на турнірі WTA міжнародної серії в китайському Тяньцзіні.
 
У другому колі 19-річна українка легко розібралася з Пен Шуай з Китаю (№96 WTA).
 
Тяньцзінь. Друге коло
Даяна Ястремська (Україна) - Пен Шуай (Китай) - 6:2, 6:4
 
Рівень опозиції для Ястремської в Тяньцзіні поки що невисокий. Китаянки з другого ешелону зовсім не знають, що протиставити потужній агресивній грі другої ракетки України. Ось і у досвідченої Пен Шуай, яка колись входила в топ-15 світового рейтингу, не вийшло.
 
Здалося, що сьогодні Ястремська виступила трішки слабше, ніж в першому колі, але після матчу вона сказала, що грала втомленою. І хоча за рахунком це не дуже помітно, але з концентрацією в деяких моментах були невеликі проблеми. На щастя, після проблем, створених таких чином, Даяна кожен раз легко вибиралася, підвищуючи рівень гри. Наочний приклад: подача на перший сет, коли українка відігралася з 0:40.
 
Загалом у китаянки як для двох сетів було досить багато шансів на брейк, але реалізувати брейкпоінт вдалося лише раз у другому сеті, коли Пен Шуай єдиний раз в матчі виграла більше одного гейма поспіль. У Даяни з цим проблем не виникало, на прийомі вона діяла набагато успішніше супротивниці. Поки що шлях Ястремської на турнірі схожий з переможними турнірами аналогічної категорії, але далі суперниці будуть сильнішими.
 
В 1/4 фіналу Ястремська зустрінеться проти Вероніки Кудерметової (№45 WTA).
 
Нагадаємо, в першому колі Даяна також без особливих проблем обіграла ще одну китаянку Чжу Лінь.
 
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Жаирс
Даяна бьёт,в основном,на противоход,а Элина чаще туда, куда бежит соперница. Вроде обе одесситки,а соображают по разному(шутка). Желаю Даяне,чтоб сбылась её цель,она уже играет на уровне двадцатки и даже выше.Элине желаю подтвердить свой уровень на итоговом. Обоим девчёнкам здоровья,тогда всё сбудется.
vital
Перші 2 гри в Тяньцзині політ нормальний, легко, невимушено, на класі. Іноді складалося враження що це просто тренування для українки, бо навіть звичних Даяниних емоцій і камонів бракувало.
Єдине що турбує що Даяна в кожному інтерв'ю жаліється на втому. Для Даяни ідеально грати через день, бо її теніс енергозатратний. Але далі 3 матчі за 3 дні без днів відпочинку. А тут ще й Кудерметова за півгодини на відмові китаянки пройшла в 1/4 і буде свіженькою з Даєю.
Все одно вірю що Даяна може зараз на фініші важкого сезону не з ТОП-ами щодня грати і перемагати своїх опоненток. Головне постаратися вигравати в 2-х сетах, щоб сил надалі вистачило.
vital
Ну і про вболівальників: у Гонконзі-2018 їх на трибунах було вдосталь, а тут у Тяньцзині центральний пустий корт, хай це й перший запуск денної сесії. Але в Пекіні було те саме. Щось китайці не дуже відвідують тенісні турніри, принаймі жіночі.
А Даяна дуже любить великі корти і багато вболівальників. Вона заряджається енергією глядачів і повертає її вболівальниках. А тут поки тренування тренуванням.
olegg1261
Не зважаючи на пристойний рівень гри китаянки Даяна пройшлась по ній катком 6 ейсів та 32 вінерси тому підтвердженя,але 29 невимушених і 3 подвійних помилки доводять що ще є над чим працювати.
Artem Sukhorukov
Вітаю! +1 позиція на шляху до Малого підсумкового турніру.
Mazyr2412
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mah
Будет нелегко, Кудерметова - далеко не китаянка.
Mazyr2412
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Golhrenshtanga
Сильно агресивная игра у Даяны получилась