Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 жовтня 2019, 20:15
15391
1

ФОТО. Тренування збірної. Мальдера забрав м'яч у Ярмоленка і Зінченка

Збірна України проводить тренування на харківському стадіоні «Сонячний»

| Оновлено 09 жовтня 2019, 20:15
15391
1
ФОТО. Тренування збірної. Мальдера забрав м'яч у Ярмоленка і Зінченка
УАФ
У Харкові триває навчально-тренувальний збір національної команди України. Важливим завданням зараз є відпрацювання структури гри в контексті підготовки до конкретного суперника.
 
Вранці тренери провели тактичні заняття, розподіливши гравців по ланках. У цьому процесі переважала інтелектуальна праця. Звичайно, без руху не обійшлося, адже думати на полі потрібно неодмінно в динаміці, до того ж осіння свіжість та легкий вітерець не дозволяють стояти на місці.
 
Однак футболістам завжди хочеться більше вправлятися з м'ячем, а тому четвірка Ярмоленко, Зінченко, Яремчук і Шахов скористалася ліченими хвилинами після завершення ранкового тренування, щоб пограти «в два дотики». Щоб припинити традиційний «челендж», Андреа Мальдері довелося забрати м'яч в затятих «сперечальників». Холодна пора змушує бути уважним, щоб уникнути переохолодження організму. Такий жест тренера хлопці сприйняли з розумінням і добрим гумором – концентрація на підготовці аж ніяк не шкодить позитивній атмосфері в команді.
 
 
Більше роботи з м'ячем у гравців буде на вечірньому тренуванні, яка, як і ранкова, відбудеться на харківському стадіоні «Сонячний». Під час цього заняття збірники реалізовуватимуть тактичні напрацювання, засвоєні вранці. До речі, і завтрашній офіційний передматчевий тренінг також відбудеться на «Сонячному», який під час збору синьо-жовтих має статус їх основного тренувального поля.
 
Таким чином, на «Металісті», де національна команда вчора провела відкрите тренування, збірники повернуться вже 11 жовтня, щоб провести на полі харківської арени кваліфікаційний матч Євро-2020 з Литвою.
 
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine Donetsk
Помню как-то читал интервью того же Зинченко, как играя за Уфу они с Лунёвым оставались после тренировок и отрабатывали пенальти и штрафные. В итоге тренера увидели и запретили им это делать. После чего они начали собираться по ночам и играть...