Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 08 жовтня 2019, 20:58
14240
23

Козловського можуть довічно дискваліфікувати за образу судді

Президент «Руху» втретє грубо порушив Дисциплінарні правила УАФ

| Оновлено 08 жовтня 2019, 20:58
14240
23
Козловського можуть довічно дискваліфікувати за образу судді
Президент «Руху» Григорій Козловський може отримати довічну дискваліфікацію за образу судді після кубкового матчу з «Маріуполем» (0:1).
 
Нагадаємо, після зустрічі з «Маріуполем» Козловський сказав в інтерв'ю прес-службі «Руху» такі слова: «Усі вболівальники кричали, що суддя - [лайка]. Мені як президенту складно не погодитися з цим: суддя - [лайка]».
 
Згідно Дисциплінарних правил УАФ, на подібні висловлювання в ЗМІ повинен реагувати безпосередньо КДК, і зараз дисциплінарний орган збирає всю інформацію, готуючи матеріали для прийняття рішення.
 
З 2016 за погрозу арбітрам також після кубкового матчу проти столичного «Арсеналу» Козловський отримав рік бану, який згодом апеляційний комітет скоротив наполовину. Також президент «Руху» вибігав на поле в матчі з «Жемчужиною», конфліктував з арбітрами, за що був дискваліфікований на 2 роки.
 
За інформацією джерела, Козловського можуть дискваліфікувати довічно і оштрафувати на велику суму. Раніше за подібні слова на адресу арбітра Микола Павлов отримав два роки дискваліфікації.
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

ВІДЕО. Арсенал громить Челсі. Каноніри забили тричі на початку 2 тайму
Футбол | 23 квітня 2024, 23:24 0
ВІДЕО. Арсенал громить Челсі. Каноніри забили тричі на початку 2 тайму

Голами відзначились Бен Вайт та Кай Хаверц

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VVV
А ніхто не хоче дискваліфіковувати наприклад суддів,ну хоча б до кінця сезону,за дуже явні помилки? Судді у нас - то як омон чи рос гвардія в Росії - роблять що хочуть,з ким хочуть,але не зобов’язані виправдовуватись, і ніколи їх не притягують до відповідальності
Орест Орищишин
Молодці ФФУ і КДК знайшли ворога суддів Г.Козловського. Накінець настане рай у суддівстві - його очолить молодий полтавський арбітр Андрій Коваленко -"зірка матчу Колос-Динамо.
Vbolivalnyk-Peter
Так ніякої офіційної заяви від того судді не було про те, що він не підарас. Тому за що санкції, якщо арбітр сам погоджується з визначенням, яке надали його сексуальній орієнтації....
Ростик Карпа
А ніхто не думав, чому наші судді в Європі майже не судять?
Александр Жаирс
То,что себе позволяют некоторые судьи,на много серьёзнее оскорбление тех,кто доверяет им решать судьбы матчей,многих команд и футболистов. Судейский беспредел можно прекратить только после ренального уголовного наказания,ведь из-за алчности бандитов со свистком их жертвы,которые вкладывают в футбол средства теряют большие деньги,а молодые парни надежду и веру в футбольное правосудие.
Ростик Карпа
В тому матчі суддя реально тягнув Ілліч овець як тільки міг
Bolshoi
πдары городами Украины маршируют, их полиция охраняет как что-то ценное, власти перекрывают дороги для беспрепятственного передвижения. Разве πдарас это оскорбление? Может Козловский комплимент хотел сделать?
wicker
Спеціально переглядав епізод на розгляд арбітра жовта, або червона, правда 20 сек раніше був фол в інші ворота, який арбітр "не побачив"....
Михаил Петрович Бильдер
"От того то так не весел дом, в котором мы живём" От того и футбола не будет в Украине, пока судять продажные судьи. Не верю, что уровень т.н. ошибок может быть так велик.Судьи не ошибаются, они ПРОДАЮТСЯ, при молчаливом согласии пана Павелко и "пацанвы"-всей околофутбольной камарильи. Это ж нужно внаглую давать, не давать пенальти, видеть - не видеть нарушения, свистеть - не свистеть, т всё ЭТО вопреки правилам Футбола!
Geniyfootball1985
Козловский ...
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DidOk
В цю неділю на матчі Колос - Динамо київські ультрас в бік судді скандували, що суддя "три, два раз". І то було чути і жінкам і дітям, які перебували на стадіоні, і телеглядачам, які переглядали матч по телевізору. Давайте дискваліфікуємо динамівських фанатів. Ну а чого !
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cucumber
Теперь понятно почему они подружились с Селезневым! Уровнем интеллекта сошлись!
Видео |
И правильно, каждый матч, кричит что все у*ны и тд тп, неадекватный, я бы еще в суд на его подал