Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 08 жовтня 2019, 19:17
3622
0

Перша поразка Ниви, чергова втрата Поділля, сенсація у Кривому Розі

Найцікавіші події 13-го туру Другої ліги – у традиційному огляді Sport.ua

| Оновлено 08 жовтня 2019, 19:17
3622
0
Перша поразка Ниви, чергова втрата Поділля, сенсація у Кривому Розі
ФК Кристал

Найцікавіші події 13-го туру Другої ліги – у традиційному огляді Sport.ua.

Сенсація у Тернополі

Незважаючи на останні вдалі матчі «Діназу», фаворитом поєдинку проти тернопільської «Ниви» дебютант Другої ліги все одно не був. Однак представнику Київської області вдалося створити головну сенсацію туру.

Черговий гол Іллі Терещенка приніс перемогу «Діназу». Як не намагалися господарі забити, їм не вдалося пройти редути суперника. «Нива» зазнала першої поразки цього сезону, але залишилася на першому місці у турнірній таблиці. «Діназ» вже не програє сім турів поспіль і піднявся на третє місце.

Чергова втрата «Полісся»

Головний переслідувач «Ниви» - «Полісся» вдома приймало «Ужгород». Команда Анатолія Безсмертного повернулася до рідного Житомира, але не зуміла порадувати своїх вболівальників перемогою.

«Полісся» і «Ужгород» розписали мирову – 0:0. Для житомирян ця нічия стала другою поспіль. У минулому турі вони на виїзді з вінницькою «Нивою» також завершили матч без забитих м’ячів. «Полісся» займає друге місце у турнірній таблиці групи А, відстаючи від «Ниви» на два очки.

«Поділля» знову без перемоги

Цього туру підопічні Віталія Костишина на своєму полі зустрічалися з одним із аутсайдерів -  «Чайкою». Минулі дві гри «Поділля» програло, після чого декількох гравців команди було виведено із основного складу. Головний тренер команди поки що не коментує цю ситуацію у подробицях, але зауважив після матчу з «Чайкою», що найближчим часом керівництво вирішить долю цих гравців.

Щодо гри, то «Поділля» втратило чергові очки, завершивши поєдинок внічию. Відзначимо, що «Чайка» зрівняла рахунок, граючи у меншості.

Несподіванка у Кривому Розі

Сенсаційно завершився матч «Гірника». Криворізька команда приймала аутсайдера групи Б «Реал Фарму». Одесити зуміли перемогти «Гірник», який знаходиться у верхній частині турнірної таблиці. Єдиний м’яч гості забили у першому таймі, на 16-й хвилині відзначився Руденко.

«Гірник» не може перемогти вже третю гру поспіль і значно ускладнив своє положення у боротьбі за путівку до Першої ліги. Конкуренти очки не втрачають і відірвалися на значу відстань.

«Кристал» не зупинити

Лідер групи Б «Кристал» бездоганно проводить сезон. Звичайно, попереду ще багато матчів, але впевнена гра херсонців наразі не викликає ніяких питань щодо головного фавориту групи. Цього туру «Кристал» розгромив «Авангард-2» - 5:2.

Краматорці ще у першому таймі тримали інтригу – 2:2, але у другій половині матчу «Кристал» забив три голи і здобув чергові три очки. Херсонська команда впевнено лідирує у групі, маючи у своєму активі 31 очко.

Успіхи «Альянса» і «ВПК-Агро»

Намагаються не відставити від «Кристалу» і дебютанти Другої ліги - «Альянс» та «ВПК-Агро», котрі здобули цього туру чергові перемоги.

«ВПК-Агро» в обласному дербі переграв «Нікополь» з рахунком 2:0. Підопічні Сергія Соловйова зберегли за собою друге місце у турнірній таблиці, відстаючи від «Кристалу» на три пункти.

«Альянс» ще впевненіше переміг свого суперника. Цього разу під каток липоводолинців потрапила «Енергія». Господарі нічого не змогли вдіяти в «Альянсом», отримавши у свої ворота  чотири сухих м’ячі. Підопічні Юрія Ярошенка впевнено тримають третю позицію у турнірній таблиці.

Павло СОЛОВЕЙ

Друга ліга. 13-й тур

Група А

«Буковина» - «Оболонь-Бровар-2» - 3:0
Голи:
Палагнюк, 14, 30, Азаренко, 81.

«Нива» Т - «Діназ» - 0:1
Гол:
Терещенко, 20.

«Полісся» - «Ужгород» - 0:0

«Калуш» - «Нива» В - 2:0
Голи:
Ременюк, 60, Габріель Дос, 80.

«Поділля» - «Чайка» - 1:1
Голи:
Ліповуз, 24 – Цурупін, 58.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ А

Група Б

«Миколаїв-2» - «Чорноморець-2» - 0:0

«Гірник» - «Реал Фарма» - 0:1
Гол:
Руденко, 16.

«Енергія» - «Альянс» - 0:4
Голи:
Сидоренко, 23, В. Шарай, 34, С. Шарай, 70, 73.

«Нікополь» - «ВПК-Агро» - 0:2
Голи:
Яременко, 27, Дорошенко, 75 – пенальті.

«Кристал» - «Авангард-2» - 5:2
Голи:
Цой, 18 – пенальті, 34 – пенальті, Малиш, 54, Гливий, 62, Барладим, 80 – Шаврін, 2, Тищенко, 45.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ Б

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.