Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 08 жовтня 2019, 02:00
4938
5

Чорноморець засудив своїх фанів, які вибігли на поле і зірвали матч

Клуб може отримати покарання

| Оновлено 08 жовтня 2019, 02:00
4938
5
Чорноморець засудив своїх фанів, які вибігли на поле і зірвали матч
chernomorets.odessa.ua

Матч Першої ліги «Балкани» - «Чорноморець» був перерваний на 72-й хвилині через поведінку одеських уболівальників, які вибігали на поле, а також влаштовували сутички зі стюардами.

Одеський клуб підкреслює, що фани пройшли на стадіон самі, без підтримки «Чорноморця».

Заява клубу.

ФК «Чорноморець» засуджує поведінку зазначених нібито «уболівальників» і вважає їх дії неприпустимими, як з точки зору загальноприйнятих норм поведінки, так і з точки зору чинного українського законодавства.

За рішенням КДК УАФ від 26 вересня 2019 року ФК «Чорноморець» було заборонено здійснювати організовані виїзди вболівальників на два матчі чемпіонату України серед команд клубів першої ліги. Повністю підтримуючи вердикт головного дисциплінарного органу УАФ, клуб не проводив організацію виїзду вболівальників в с. Зоря на гру з ФК «Балкани». Група глядачів, яка, судячи з усього, заплановано зірвала матч чемпіонату країни 5-го жовтня, виявилася на трибунах стадіону за власною ініціативою без будь-якої підтримки з боку ФК «Чорноморець».

Сподіваємося, що правоохоронні органи, які затримали хуліганів по гарячих слідах, належним чином відреагують на дії зазначених осіб в суворій відповідності з профільним українським законодавством.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey Antonenko
Ну хуже им от этого по результатам не станет
DSH88
Обоим клубам по большому счету пох что присудят.УПЛ не светит во вторую не рухнут. А там 8 место или 11 какая разница.
Владимир Копяк
Чертовски интересно, как КДК будет выкручиваться из этой довольно неординарной ситуации. Счет 1:1 нельзя оставлять в силе, не доиграно 28 минут, оснований для доигровки НЕТ, в этой ситуации кому-то надо защитывать поражение со счетом 0:3. Дисциплинарный Регламент АФУ можно читать как угодно, статьи прописаны так, что и Балканам и Черноморцу можно защитывать поражение, и даже обеим! Посмотрим, какое решение примет самая коррумпированная организация в украинском футболе....
Maxfemix
зачем клиЗмову фанаты - только мешают по-тихому во 2-ю лигу сливаться