Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2019, 11:56
7828
15

Олександр КАРАВАЄВ: «Ми ж не можемо виправити помилки арбітра»

Гравець «Динамо» вважає, що всі команди скаржаться на суддівські помилки

| Оновлено 07 жовтня 2019, 11:56
7828
15
Олександр КАРАВАЄВ: «Ми ж не можемо виправити помилки арбітра»
ФК Динамо Київ. Олександр Караваєв
Футболіст київського «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував перемогу над «Колосом» (4:0), зокрема епізод зі спірним пенальті і вилученням гравця команди суперників:
 
«Щодо пенальті. Начебто потрапило в обличчя, він відвернувся, у нього червоний ніс. Взагалі, ми не можемо коментувати рішення суддів, так як коли нам не зараховують голи або ставлять пенальті, то ми нічого не говоримо. Всі команди скаржаться на суддівські помилки, але не ми ж можемо їх виправити, тому з ними потрібно проводити роботи, щоб не було помилок.
 
Я бачив, що там спочатку боротьба була у Карлоса з одним гравцем, а потім він вдарив і влучив у іншого гравця. Напевно, потрапило в обличчя, треба на повторі подивитися ще. Він руки підняв, але при цьому м'яч в обличчя потрапив, але не я приймаю рішення, я ж не суддя. Підійти сказати, що пенки не було? Ну як це так, якщо я не впевнений? Це щось змінило б, якщо я так сказав? Наступного разу підійду.
 
У нас постійно йде ротація, якщо хтось піднаївся або втомився, то змінюють. Тренери дають всім грати, навіть є тенденція, що в другому таймі ми тільки додаємо в швидкості і русі, а наше видалення тільки мотивувало нас.
 
Колос сподобався, гарна команда. Ми з ними грали перед початком чемпіонату, коли вони нас обіграли. Хороша, добротна команда, так що впевнений, що вона не вилетить і буде боротися за першу шістку. Я думаю, що команди не особливо отримують задоволення від гри в обороні, хочуть більше забивати. Та ж Зоря намагається це робити. Десна, хоч і грає від оборони, але здорово вибігає в контратаки, тому всі хочуть боротися за першу шістку. Прогресуємо, це добре».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
serg
Караваев сам активно махал руками - типа, да у него рука, рука была! Ставьте пенальти!
Млин, такой двуличный человек, опустился до говённого уровня. Когда-то его уважал за бойцовские качества, но оказалось, что внутри - фуфло.
Впрочем, если посмотреть повтор, то там половина динамовской команды активно махали судье руками, что дескать рука була у человека с красным носом. В честной борьбе не можем переиграть сельскую команду, так унизимся и будем доказывать судье, что голова - это рука на самом деле.
Вся динамовская команда - гнилой организм
alex13
Александр КАРАВАЕВ: «Мы же не можем исправить ошибки арбитра»
_______________________________________________________________
Исправить её вы, разумеется, не можете, но зачем же её усугублять?!
Александр Домащенко
Алексей Михайличенко: "Почему я должен комментировать пенальти?"
Когда команда Гвардиолы одержала победу в АПЛ благодаря сомнительному голу, он сказал: "Мне не нравится так побеждать". Именно таких слов я ждал вчера от Алексея Михайличенко.
Александр Домащенко
Когда в гораздо более важном матче судья в ошибочно засчитал в пользу сборной СССР гол, которого не было, капитан той команды Игорь Нетто подошел к судье и сказал ему об ошибке. Просто вчера в "Динамо" не нашлось такого игрока.
Никто не оказался лучше Карлоса де Пены, все радовались и прыгали после реализованного липового пенальти. И на это было стыдно смотреть.
rasheed_iverson
Александр КАРАВАЕВ: «Мы же не можем исправить ошибки арбитра»
Можна пробити мимо воріт. Тим більше гравця Колос вигнали, склади рівні...
Karetinaleksandr
Учитесь поступать так, чтобы не было стыдно за ваши победы. Посмотрите ссылку, есть чему поучиться https://sport.ua/news/435106-video-dnya-igrok-galatasaraya-u-14-umyshlenno-
ne-zabil-penalti
Михаил Петрович Бильдер
Внимательно все посмотрите, что такое футбол, для честных людей:

https://sport.ua/news/435106-video-dnya-igrok-galatasaraya-u-14-umyshlenno-
ne-zabil-penalti Это то что не понимает, к сожалению ни А.Караваев, ни всё
ДК, с президентом Суркисом.
Karetinaleksandr
Лучше подленько промолчать, зато цифры на табло.
Михаил Петрович Бильдер
Александр КАРАВАЕВ, Конечно вам не по силам исправлять т.н. "ошибки" в пользу команды ДК. Тем более, что это не ошибки а точно исполненный заказ. Но футбола в Украине не будет, пока судейством занимаются эНти судьи.
Результат налицо: ДК выиграть у очень слабой команды Швейцарии не в состоянии, без помощи 12 игрока - судьи. Вам не стыдно? ? ?