Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2019, 15:00
4551
21

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Складно сказати, чи була помилка рефері»

Фахівець вважає, що рефері міг фізично не побачити епізод

| Оновлено 07 жовтня 2019, 15:00
4551
21
В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Складно сказати, чи була помилка рефері»
Sport.ua. В'ячеслав Заховайло
Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло поділився враженнями від перемоги київського «Динамо» в матчі проти «Колоса» (4:0).
 
«Навіть якби сьогодні і не виграли, все одно «Динамо» заслужило похвали. Динаміка, інтенсивність, варіативність, витривалість і бажання перемогти. Все сьогодні було присутнє у киян. Після такої самовіддачі в грі, ні в кого язик не повернеться хоч в чомусь дорікнути гравцям і тренеру.
 
Особливої ​​похвали заслужив і суперник. Молодці хлопці з Ковалівки, сьогодні грали на рівних.
 
На мій погляд, найкращим у складі «Динамо» був Кадар. Віддав гольову передачу, та й взагалі дуже конструктивно починав атаки.
 
Ситуація з першим пенальті в ворота «Колоса»? Складно сказати, чи була тут помилка рефері. Нехай розбирають їхню позицію в цьому моменті. Могли і фізично не побачити. Навіть на повторі було складно визначити. Тільки камера з-за воріт показала, що пенальті не було. А якби була гра рукою, а він не поставив? Що тоді? «Шахтар» все купив?», - написав Заховайло на своїй сторінці в фейсбуці.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bohdan
7 футболістів Динамо намагалися доказати, що був пенальті, хоча м'яч попав футболісту Колоса у ніс: Де Пена, Бєсєдін і Миколенко вимагали у судді пенальті; Циганков і 2 футболісти Динамо на задньому плані підняли руки догори, сигналізуючи судді, що м'яч попав у руку; Караваєв переконував Максименка, що м'яч попав йому у руку, але зрозумівши, що не правий, відійшов, а менеджер Заховайло суперечить сам собі "тільки камера з-за воріт показала, що пенальті не було", але йому "складно сказати чи була тут помилка рефері".
Владимир Копяк
Я смотрю, тут одни бывшие и действующие арбитры собрались. Но я предполагаю, что никто из них вообще не читал Правила игры. А ведь Правило 12 "Порушення та неналежна поведінка" ( на українській мові) звучит так: штрафний удар на користь команди суперника призначається також у тому випадку.якщо гравець скоїть одне з таких порушень :
- затримає суперника
- плюне в суперника
- навмисно зіграєв м'яч рукою у межах своєї штрафної площі
Заостряю внимание на слове НАВМИСНО, кто не понимает по-украински, перевожу УМЫШЛЕННО! Вот тут и зарыта собака. ФИФА рекомендует арбитрам сильно не заморачиваться и назначать ВО ВСЕХ СЛУЧАЯХ попадания мяча в руку штрафной или 11-ти метровый удар. Но почему-то ФИФА не отменило этот пункт Правил, что является полной ахинеей и некомпетентностью функционеров этой коррумпированной насквозь организации. И в этом случае арбитр не имел права , даже если мяч попал рекошетом в руку защитнику, назначать пенальти и тем более удалять игрока с поля! Игрок после такого удара физически не мог помешать рукой изменить полет мяча в сторону ворот! В Правилах игры вы не найдете пункта о НЕЕСТЕСТВЕННОМ положении рук игрока!!! Но ФИФА настоятельно рекомендует арбитрам применять такую трактовку, но при этом не вносит изменения в Правила игры! Вопрос - почему? А потому, что этим дается широкое поле "деятельности" арбитрам при трактовке таких эпизодов,, которые сплошь и рядом случаются в игре, особенно, когда нужно сделать нужный результат для определенной команды....
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владислав Ткаченко
Заховайло дятел и пристроенец
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bullyUA
Еще спорный момент на 63 минуте матча, когда мяч попал в руку игрока Колоса. Судья решил, что пенальти не было, хотя рука была в неестественном положении и препятствовала удару по воротам. С моей точки зрения надо было назначать четвертый пенальти. Но после драки руками не машут. Имеем то, что имеем.
bullyUA
После попадания в голову мяч прокатился по неестественно поднятой руке и ушел за пределы поля. Был ли в таком случае пенальти на усмотрение судьи. С одной стороны убрать руку от такого рикошета от собственной головы невозможно, а с другой стороны зачем поднимать так руки в неестественное положение да еще махать ими?
kvlad200760
"Специалист считает, что рефери мог физически не увидеть эпизод!!!" Як я розумію дії арбітра на полі то він має реагувати на ті події,які він бачив.Якщо ж він не бачив,то мав би по гарнітурі переговорити з помічником і прийняти тоді рішення! Але суддя діяв настільки швидко і впевнено що виникає питання-а що побачив рефері?Тим більше що його позиція на полі не дозволила чітко побачити той момент! Тому можна зробити висновок що суддя в тому випадку діяв упереджено.Ну а такі заяви зі штабу динамівців роблять тільки на гірше.Ну чому всі стають в стойку і не визнають грубу помилку судді? Невже це зізнання зробить Динамо слабшим за Колос? Ніхто так не думає,навіть вболівальники Шахтаря.Навіщо робити ведмежу послугу клубу якщо Динамо цілком могло виграти цю гру навіть граючи вдесятьох.Були ж такі випадки коли команда в меншості грає ще краще ніж в повному складі,що неодноразово демонструвала Зоря.
qax75
https://youtu.be/umWZorHOZt8 - пьяный судья
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил