Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2019, 09:11
1673
0

ВАКУЛКО: «Гідно виглядали в матчах проти Шахтаря і Динамо»

Півзахисник СК «Дніпро-1» - про поразки лідерам чемпіонату

| Оновлено 07 жовтня 2019, 09:11
1673
0
ВАКУЛКО: «Гідно виглядали в матчах проти Шахтаря і Динамо»
СК Дніпро-1. Юрій Вакулко
Півзахисник СК «Дніпро-1» Юрій Вакулко прокоментував результат матчу проти «Шахтаря» (0:2).
 
— Юрій, ти прийшов до команди влітку, але, напевно, бачив весняний півфінальний матч проти гірників, який також закінчився з рахунком 2:0 на користь донеччан. Можеш порівняти ці дві гри?
— На мій погляд, зараз гра нам далася значно краще. Цього разу команда більше володіла м’ячем, більше було гостроти біля воріт суперників, були небезпечні простріли. Можливо, цих епізодів і було не так багато, але вони були. Звичайно, я дивився той кубковий матч, і за цей час у команди значно підвищилися швидкості, і це зрозуміло: зараз граємо в Прем’єр-лізі, а тоді виступали у Першій лізі. Весь цей досвід дається взнаки. Тому зараз команда була готова значно краще.
 
— Наскільки на гру команди вплинув швидко пропущений м’яч?
— Відверто кажучи, я не можу сказати, що пропущений гол якось вплинув на нашу гру. У нас був свій план на гру, і ми його дотримувалися. В першому таймі і суперник грав гостро, але і ми створювали моменти біля воріт суперників, а крім того ще й ударів завдавали.
 
— Саме ти пару разів перевіряв Пятова з далекої відстані. Можливо зараз, згадуючи ті моменти, якось по-іншому пробив би?
— Та добре, що взагалі завдавав удари. Здається, що я сьогодні бив частіше, ніж за весь минулий рік (посміхається). Перший удар взагалі непоганий вийшов, а другий був легшим для воротаря.
 
— Команда програла «Динамо» і «Шахтарю», але відчувається, що після таких матчів ви стаєте сильнішими?
— Звісно. В цих матчах ми набули досвіду, і після таких матчів команда, безумовно, міцніє. Вважаю, що і з «Динамо», і з «Шахтарем» ми продемонстрували хорошу гру. Так, очок ми не набрали, але дуже гідно виглядали у цьому турне (посміхається).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.