Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 07 жовтня 2019, 15:04
14567
14

Рейтинг WTA. Нові рекорди Ястремської та Завацької

Друга ракетка України вперше увійшла до топ-25 світового рейтингу

| Оновлено 07 жовтня 2019, 15:04
14567
14
Рейтинг WTA. Нові рекорди Ястремської та Завацької
Jimmie48 Photography. Даяна Ястремська
Минулого тижня дівчата зіграли обов'язковий Прем'єр в Пекіні. Виграла турнір японка Наомі Осака, яка завдяки цій перемозі піднялася до топ-3 світового рейтингу, випередивши Еліну Світоліну.
 
В першій десятці сталася ще одна зміна: Б’янка Андреєску випередила Симону Халеп. Також відзначимо регрес Каролін Возняцкі, за підсумками року вона опуститься в район 35-го місця і вперше з 2007 року фінішує не в в топ-20 світового рейтингу.
 
Топ-10 рейтингу WTA
 
 
Що стосується українок, то Даяна Ястремська встановила особистий рекорд, вперше піднявшись до топ-25 світового рейтингу. Також оновили особисті досягнення Катаріна Завацька і Дар’я Снігур. Леся Цуренко продовжує втрачати позиції, відновлюючись після травми. У решти зміни не дуже суттєві.
 
Українки в топ-350 рейтингу WTA
 
 
В Чемпіонській гонці Світоліна вийшла на сьоме місце і буде змагатися за одну з двох путівок до Шеньчженю, що залишилися.
 
Чемпіонська гонка
 
 
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Даяні б ще завершити на мажорній ноті, і у новому сезоні на його початку відкриті двері у топ-10. Захищати нічого не треба
Віталій Возняк
Очки Даяни, які їй знімаються на початку 2020-го року - січень - 130 очок на АО, 60 - у Хобарті і 280 у Хуахіні. Потрібно захищати і набирати більше, що звісно їй по силам.
Vladdal
Кажется, Бертенс снялась с Линца.
Віталій Возняк
Даяна уже 29-та... Знялися очки (255) за Гонконг. А тут уже про малий підсумовий усі трублять... Даяні потрібно тепер і Тяньцзінь вигравати і в Москві добре постаратись...