Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 07 жовтня 2019, 08:19
4781
10

Барселона розгромила Севілью, забивши три голи за вісім хвилин

Каталонці закінчували зустріч удев'ятьох після вилучень Араухо і Дембеле

| Оновлено 07 жовтня 2019, 08:19
4781
10
Барселона розгромила Севілью, забивши три голи за вісім хвилин
twitter.com/FCBarcelona
 У центральному матчі 8-го туру іспанської Ла Ліги «Барселона» на своєму полі розгромила "Севілью" з рахунком 4: 0. Тим, хто не бачив самої гри, може здатися, що каталонці не зазнали в цьому матчі особливих проблем, однак це далеко не так.
 
«Севілья», повністю поміняла склад після матчу Ліги Європи та з перших хвилин почала диктувати господарям свої умови і якби не майстерність тер Штегена і просто дике невезіння нідерландського форварда анзалузців Люка де Йонга, вже до середини тайму могла відвантажити в ворота «Барселони» кілька м'ячів. Хто знає, як би закінчилася зустріч,  виявися результативним хоча б один удар голландця.
 
Перший момент гості втратили на 12-й хвилині, коли де Йонг після відмінного прострілу Наваса в дотик переправляв м'яч у ворота, але тер Штеген проявив чудеса реакції і перевів м'яч на кутовий. Через хвилину вже німецький голкіпер «Барси» помилився при подачі з кута поля, але де Йонг головою відправив м'яч над поперечиною вже порожніх воріт. У ці хвилини господарі діяли занадто повільно і севільці просто зобов'язані були карати «Барселону» за настільки вальяжну гру. Свій третій момент де Йонг втратив на 18-й хвилині, з кількох метрів не зумівши потрапити в порожній кут, а на 26-й хвилині він же після навісу Окампоса з п'яти метрів головою пробив вище цілі.
 
За таке марнотратство гості були суворо покарані. Початок розгрому поклав фантастичний гол Суареса, який після навісу Семеду з декількох метрів класно пробив у падінні через себе. Такий розвиток подій просто шокував футболістів «Севільї», які миттєво попливли і пропустили ще два м'ячі протягом семи хвилин. Спочатку Відаль підправив м'яч у сітку після дальнього удару Артура, а на 35-й хвилині класно зіграв Дембеле, який у штрафному «Севільї» посадив суперника на п'яту точку і спокійно пробив у нижній кут. Гру було зроблено каталонцями протягом восьми хвилин.
 
Другий тайм вийшов не настільки результативним, але почався знову з нереалізованого Люком де Йонгом моменту. На цей раз нападник відібрав м'яч у суперника на кордоні штрафної і пробив, здавалося, напевно, але за «Барселону» зіграла штанга. Найбільш вражаючі моменти другої половини припали на кінцівку зустрічі. На 78-й хвилині свій черговий гол ударом зі штрафного забив Мессі, пробивши під поперечину воріт Вацліка. А вже в самому кінці матчу нагадав про себе арбітр, який в перебігу хвилини видалив з поля двох футболістів «Барселони». Араухо покинув поле за фол останній надії, а Дембеле в черговий раз підвела дисципліна, француз вирішив заступитися за товариша і вирушив відпочивати слідом за захисником.
 
Перемога дозволила «Барселоні» випередити в турнірній таблиці «Атлетіко» і вийти на друге місце, відстаючи від лідируючого «Реала» на два очки. Свій наступний матч каталонці проведуть 19 жовтня в гостях проти «Ейбару».
 
Іспанська Ла Ліга. 8-й тур
 
«Барселона» - «Севілья» - 4: 0
 
 Суарес (27), Відаль (31), Дембеле (35), Мессі (78)
 
  Семеду (39), Дембеле (54), Піке (84), Бускетс (88) - Регілон (22), Каррісу (33), Банега (90)
 
 Араухо (87), Дембеле (87)
 
«Барселона»: тер Штеген - Роберто, Піке, Тодібо (Араухо, 74), Семеду - Відаль (Ракітіч, ​​70), Ф. де Йонг, Артур (Бускетс, 64) - Мессі, Суарес, Дембеле
 
«Севілья»: Вацлік - Навас, Карлос, Каррісу, Регілон - Банега, Фернандо, Торрес (Жордан, 46) - Окампос, Л. де Йонг (Чічаріто, 64), Ноліто (Ель-Хаддаді, 46)
 
Арбітр: Матео Лаос
 
Стадіон: «Камп Ноу»
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 21
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
baich
Лаос решил перед эль Классико прорядить состав барсы, реаловский прихвостень
Shunya|Kh
ну блеа, яка там червона? Жовта так.
Golhrenshtanga
Барса просыпается