Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 08 жовтня 2019, 05:09
6663
2

Ювентус в Мілані обіграв Інтер і вийшов на перше місце в Серії А

Derby d'Italia завершилося перемогою «Старої Синьйори»

| Оновлено 08 жовтня 2019, 05:09
6663
2
Ювентус в Мілані обіграв Інтер і вийшов на перше місце в Серії А
Сьомий тур чемпіонату Італії подарував уболівальникам непоганий матч. На міланському «Сан-Сіро» зійшлися лідери Серії А: «Інтер» і «Ювентус». Господарі мали 100-відсотковий результат, а «Стара Синьйора» вже встигла втратити очки в поєдинку з «Фіорентиною». Очне протистояння мало дати відповідь на питання: чи дійсно міланці готові скласти конкуренцію «Юве» в боротьбі за Скудетто, або ж гучні заяви керівництва і футболістів - не більше ніж просто слова.
 
Гості почали зустріч більш ніж агресивно і відкрили рахунок вже на 4-й хвилині. Дибала відгукнувся на закидання Пьяніча, випередив опікуна і відправив м'яч у сітку - 0:1! М'яч, до слова, став першим в сезоні, забитим «Ювентусом» в першу 15-хвилинку гри!
 
Тут же Роналду перевірив на міцність поперечину воріт господарів. Здалося, що «Інтеру» нічого не світить, проте міланці вперто йшли вперед і добилися свого. Після однієї з флангових подач м'яч в штрафний знайшов руку де Лігта, і арбітр вказав на «точку». Лаутаро Мартінес пробив в кут, і хоча Щенсни грав по удару і стрибнув в потрібний бік, до м'яча не дотягнувся - 1:1.
 
Проте, гості в першому таймі грали краще. Це довела і статистика: 53:47% володіння м'ячем, може, не дуже вражають. Але 12:2 за фолами і 30:51 за атаками говорять на користь «Юве». Роналду навіть забив гол, але повтор показав, що Дибаля, котрий асистував португальцю, знаходився в офсайді. Загалом - 1:1, але за явної переваги гостей: ось таким видався перший тайм зустрічі.
 
Друга половина гри розпочалася з активності «Інтера», і Мауріціо Саррі після години гри зробив подвійну заміну. І яку ж потрібну! Як то кажуть, тренер повністю «вгадав», кого випускати на поле. На 80-й хвилині «Ювентус» провів зразкову атаку: кілька ідеально вивірених пасів, і Бентанкур вивів один на один Ігуаїна, який чудово розібрався в ситуації і пробив в кут повз голкіпера - 1:2! Відзначимо, що з 119-ти м'ячів у Серії А аргентинець забив тільки третій гол після виходу на заміну!
 
На поле закипіли пристрасті, посипалися картки. «Інтер» спробував відігратися, але крім удару Весіно, з яким впорався голкіпер, особливих моментів так і не створив. Можна константувати, що «Ювентус» здобув цілком заслужену, хоча і аж ніяк не найлегшу перемогу. З 19-ма очками «Стара Синьйора» очолила турнірну таблицю, а 19 жовтня команду чекає домашній матч з «Болоньєю». У «Інтера» залишилося 18 балів і 2-е місце, 20 жовтня міланці їдуть в гості до «Сассуоло».
 
І трішки статистики: в Серії А це була 173-а зустріч «Інтера» і «Ювентуса». Частіше між собою не зустрічався ніхто в цьому турнірі, тому, власне, і носить ця дуель горде ім'я Derby d'Italia. На рахунку туринців тепер 83 перемоги, у «Інтера» залишається 46, ще 44 гри завершилися внічию. Різниця м'ячів - 249:201 на користь «Юве».

Італійська Серія А. 7-й тур
 
«Інтер» - «Ювентус» - 1:2

 Лаутаро Мартінес (18, з пенальті) - Пауло Дибала (4), Гонсало Ігуаїн (80).

 Матіас Весіно (88), Ніколо Барелла (90) - Алекс Сандро (13), Емре Джан (84), Миралем П'янич (85).
 
«Інтер»: Самір Ханданович - Дієго Годін (Алессандро Бастони, 54), Стефан де Врей, Мілан Шкріньяр, Даніло Д'Амброзіо, Квадво Асамоа - Марсело Брозовіч, Ніколо Барелла, Стефано Сенсі (Матіас Весіно, 34) - Лаутаро Мартінес (Маттео Політано, 78), Ромелу Лукаку.
 
«Ювентус»: Войцех Щенсни - Маттейс де Лігт, Алекс Сандро, Леонардо Бонуччі - Хуан Куадрадо, Самі Хедіра (Родріго Бентанкур, 62), Блез Матюйді, Миралем П'янич - Кріштіану Роналду, Пауло Дибала (Емре Джан, 71), Федеріко Бернардескі ( Гонсало Ігуаїн, 62).
 
Стадіон: «Сан-Сіро» (Мілан, Італія).
 
Арбітр: Джанлука Роккі (Флоренція, Італія).
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tank72063
Шота де Лигт много бокапорит..