Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2019, 06:49
4387
7

Олександрія вирвала перемогу у Карпат завдяки голу в кінцівці матчу

Львів'яни зазнали четвертої поразки поспіль

| Оновлено 07 жовтня 2019, 06:49
4387
7
Олександрія вирвала перемогу у Карпат завдяки голу в кінцівці матчу
fco.com.ua

Після четвергового матчу у Лізі Європи проти «Генту» головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран зробив суттєві зміни у стартовому складі. Замість Ковальця, Третьякова, Бухала, Лучкевича, Пашаєва та Банади  на поле вийшли Бабогло, Стецьков, Запорожан, Шастал, Задерака та Довгий. Щодо складу львівського клубу, то замість Підківки, Кльоца, Понде та Кіріленки у гру вступили Кудрик, Вербний, Бойчук та Лоренцен. Для Кудрика, до речі, це була дебютна гра в чемпіонаті у складі «зелено-білих».

Матч в Олександрії був заключним у турі і господарі поля, знаючи про перемогу «Десни» та «Динамо», вийшли на поле з наміром зменшити відрив від першої трійки команд чемпіонату. «Карпати» ж в разі перемоги могли також покращити своє турнірне становище, наздогнавши «Дніпро-1». І підопічні Володимира Шарана активніше розпочали матч, заробили чимало стандартів, проте до небезпечних моментів справа не доходила.

Пожвавлення на трибунах викликала атака «Олександрії», яка завершилася серію рикошетів у штрафному гостей, які зуміли ліквідувати загрозу. А після атаки та передачі Задераки з правого краю сходу пробивав в ціль Шастал, проте м’яч від руки Кудрика зрикошетив у поперечину і відскочив у поле.

Забракло влучності і досвідченому Гречишкіну, який з вигідної позиції влучив у сітку з іншого боку воріт. «Карпати» поступово вирівняли гру і також намагалися шукати шляхи взяття воріт Паньківа. Проте захисникам «Олександрії» вдавалося блокувати удари суперників.

На початку другого тайму господарі поля заробили штрафний і Кудрик не зумів відбити м’яч після удару низом у виконанні Гречишкіна, який забив свій перший гол з початку чемпіонату. Пропущений гол не знітив гостей, які досить швидко відновили рівновагу в рахунку. Після розіграшу штрафного захисник олександрійців невдало головою вибив м’яч, який потрапив до Халла. І люксембуржець, довго не думаючи, потужно пробив під поперечину воріт, забивши свій перший гол в УПЛ (в 7-й грі).

Забитий гол додав впевненості гравцям «Карпат», які заграли більш впевненіше та розкутіше. «Зелено-білі» виконали декілька штрафних, але небезпечні моменти біля воріт Паньківа не виникали. Міг змінити рахунок Дженнінгс, який після пасу Бойчука, пробивав з-за межі штрафного, але голкіпер був на місці.

І при такій грі господарі поля під кінець матчу зуміли забити другий гол. Після навісної передачі Кудрик, залишивши ворота, пішов на перехоплення, але м’яч від рук Олега відскочив до Безбородька. Денис тут же навісив на дальню штангу, де Бабогло головою замкнув передачу партнера.

У підсумку «Олександрія» в УПЛ з 20 серпня 2017-го не програє від «Карпат» 7-й матч поспіль (5 перемог та 2 нічиї), а переможний серіал містян в матчах з «зелено-білими» триває чотири гри. «Олександіря» збільшила і безнічийну домашню клубну рекордну серію в чемпіонатах, яка з 3 квітня цього року триває вже 11 ігор: п’ять перемог та шість поразок.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур

«Олександрія» - «Карпати» - 2:1

  Гречишкін (50), Бабогло (82) - Халл (58)
 
  Стецьків (7), Безбородько (83), Мірошниченко (92) - Дубінчак (64), Вербний (76), Халл (92)
 
«Олександрія»: Паньків - Мірошниченко, Дубра, Бабогло, Стецьків - Задерака (Безбородько, 62), Запорожан, Гречишкін, Довгий (Третьяков, 46), Шастал (Бухал, 79) - Сітало
 
«Карпати»: Кудрик - Мартінс (Якимець, 88), Вакуленко, Халл, Дубінчак - Лоренцен (Кльоц, 81), Назарин, Вербний, ді Франко, Дженнінгс - Бойчук (Понде, 86)
 
Арбітр: Юрій Іванов
 
Стадіон: КСК «Ніка»
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
roman_kros
Щось давно Карпати головного тренера не міняли, пора би вже
wicker
Карпати -Маріуполь 1-1 привіз воротар. Карпати-Колос 1-2 - двічі привіз воротар, Олександрія-Карпати 2-1 двічі привіз воротар більше добавити нічого ....
cucumber
Что то не пошло у Санжара во Львове
Sviatoslav Kudelych
Гарно розіграна вистава !