Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 жовтня 2019, 22:03
8511
16

Вест Хем не зміг втримати перевагу і програв Кристал Пелас

Ярмоленко провів на полі 78 хвилин, взявши участь в гольовий атаці господарів

| Оновлено 05 жовтня 2019, 22:03
8511
16
Вест Хем не зміг втримати перевагу і програв Кристал Пелас
У матчі 8-го туру АПЛ «Вест Хем» Андрія Ярмоленко на своєму полі програв «Кристал Пелас» з рахунком 1: 2 і не скористався можливістю піднятися на третє місце турнірної таблиці. У першому таймі глядачі забитих м'ячів не побачили, хоча господарі мали практично чудову можливість відкрити рахунок, але Аллер після передачі Андрія Ярмоленко з п'яти метрів не зумів пробити голкіпера.
 
Початок другої половини залишилося за «молотобійцями». На 54-й хвилині Ярмоленко точною передачею підключив до атаки Фредерікса, після чийого прострілу Аллер ударом з близької відстані відкрив рахунок. Однак, втримати перевагу господарям не судилося. Два стандарту з лівого флангу привели до двох голів «Пелас». Спочатку після навісу рукою в своєму штрафному зіграв Райс, за що був призначений пенальті, який упевнено реалізував ван Анхольт. А вже в кінцівці зустрічі Айю після скидки партнера з декількох метрів пробив повз Хіменеса, Не допоміг господарям і боковий арбітр, який зафіксував у цьому епізоді офсайд. Після підказки відеоассістента Олівер гол таки зарахував.
 
Перемога дозволила «Кристал Пелас» випередити «Вест Хем» в турнірній таблиці і піднятися на 4-е місце, «молотобійці» - поки сьомі. Свій наступний матч «Вест Хем» проведе 19- го жовтня в гостях проти «Евертона».
 
Англійська Прем'єр-ліга. 8-й тур
 
«Вест Хем» - «Кристал Пелас» - 1:2
 
  Аллер (54) - ван Анхольт (63, з пенальті), Айю (87)
 
  Ярмоленко (43), Аллер (61), Фредерікс (86) - Уорд (50), Бентеке (96)
 
«Вест Хем»: Хіменес - Фредерікс, Діоп, Огбонна, Крессвелл (Сабалета, 84) - Ярмоленко (Уїлшир, 78), Ноубл, Райс, Лансіні (Форнальс, 68), Андерсен - Аллер
 
«Крістал Пелас»: Гуайта - Уорд, Келлі, Кехілл, ван Анхольт - Заха, Куяте, Макартур, Маккарті (Таунсенд, 81), Шлупп - Айю (Бентеке, 90)
 
Арбітр: Майкл Олівер
 
Стадіон: «Олімпійський»
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
andre_lui
Название статьи интересное - Не удержали преимущества и проиграли. Так можно писать когда в итоге ничья. А раз проиграли, то о каком можно говорить преимуществе?!
Mazyr2412
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
И, вообще, мы же не Египет или Южная Корея, чтобы освещать матчи Ливерпуля и Тоттенхема, как просит творищь, где играют их зведы.
Aleksey Katoshyn
https://sport.ua Вопрос, обзор Вест Хэм Юнайтед-Кристал Пэлас это что, центральный матч тура английской лиги, или Ярмоленко топ уровень в чемпионате. Где обзоры Ливера, Тоттенхэма?