Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2019, 20:37
1595
0

Олександр БАБИЧ: «У матчі з Ворсклою підвела реалізація»

Наставник «Маріуполя» – про нічию в 10-му турі УПЛ

| Оновлено 05 жовтня 2019, 20:37
1595
0
Олександр БАБИЧ: «У матчі з Ворсклою підвела реалізація»
ФК Маріуполь. Олександр Бабич
Головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич прокоментував нічию з полтавською «Ворсклою» (1:1) в матчі 10-го туру української Прем'єр-ліги.
 
«Ми сьогодні повністю контролювали гру, контролювали м'яч. Створили, напевно, моментів шість гольових. Підвела реалізація. Прикро пропускати гол в додатковий час. Особливо, коли моментів біля наших воріт не було. Але сподобалося те, що, пропустивши непотрібний гол, ми грали на перемогу і створили два хороших моменти у Топалова і Вакули. Ми хотіли, мріяли і могли вирвати перемогу! Це позитивний момент - ми не опустили руки і командний дух у нас сьогодні був на висоті.
 
Що стосується гри. Ми сьогодні грали не за своєю звичною схемою. Ми вибрали «3-4-3», грали агресивно, володіли ініціативою, не давали супернику починати атаки. За рахунок цього створювали напругу і гольові моменти біля воріт «Ворскли». Але, повторюся, підвела реалізація.
 
Цей марафон з п'яти матчів за два тижні, я вважаю, ми пройшли достойно. Тепер буде пауза, буде час відновитися і підготуватися до наступних матчів», - сказав Бабич.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.