Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2019, 02:04
21894
41

Хацкевич і Франков обмінялися різкими образами на адресу один одного

Екс-наставнику «Динамо» не подобається стиль роботи деяких журналістів

| Оновлено 05 жовтня 2019, 02:04
21894
41
Хацкевич і Франков обмінялися різкими образами на адресу один одного
Вацко Light. Олександр Хацкевич
Екс-наставник «Динамо» Олександр Хацкевич в інтерв'ю каналу Вацко Light розкритикував спортивних журналістів тижневика «Футбол» Андрія Шахова та Артема Франкова:
 
«Андрій Шахов позиціонує себе таким вболівальником зі стажем, який переживає за «Динамо». Молодець, здорово. І Франков. Я бачу цих людей тільки тоді, коли команда летить кудись на якийсь міжнародний матч. Я бачу, в якому вигляді вони знаходяться в цій лаунч-зоні. Вони позиціонують себе як вболівальники і журналісти, летять ще й по роботі. Потім я цих людей бачу після 5–6 годин на прес-конференції, в якому вони стані. Бачу, як вони себе ведуть, як поводився той Франков на прес-конференції в Швейцарії після «Янг Бойз», він був примою. Я бачу, який в них настрій після виграшу команди, і який після поразки або нічиєї. З боку дуже сильно помітно.
 
Після виграшної зустрічі жодного питання не ставиться від Шахова. Якщо команда виграла, то він в сторонці, з комп'ютером, келих пива, бутерброд, і все. Команда програла – в першому ряду, тягне руку. Це особисто моя думка. Таке відчуття, що людина купила собі вентилятор і поставила його біля унітазу. І він терпить, чекає, йому вже в туалет хочеться, але немає приводу, щоб ось це говно на вентилятор пустити. І як тільки з'являється привід, нічия або поразка – говно летить на всі боки. У своїх висловлюваннях він не соромиться. Ти можеш говорити на Хацкевича, але навіщо на клуб? Напиши: «У всьому винен Хацкевич, він такий-сякий». Але починає розповідати про футболістів, про тактику. Так ти займайся своєю справою. Я сказав Ігорю Суркісу: таких людей не повинно бути біля команди».
 
Журналіст Артем Франков на ці слова в своєму відеоблозі, а також в Telegram-каналі відповів Хацкевичу так:
 
«В принципі, чекав чогось в цьому роді, але сподівався, що ХАНу все ж вистачить розуму промовчати. На жаль. Коментувати це – нижче будь-якої гідності, в тому числі і тому, що в цьому віці людина вже не порозумнішає. Тільки два зауваження. Я фізично не міг нічого питати і тим більше, перебувати в центрі уваги після Янг Бойз по дуже простій причині: обидва матчі я дивився по ТБ, мене не було в Швейцарії, і навіть в Києві я не виїжджав з редакції Футболу. Це легко перевірити. Тупить або Хацкевич, або хтось із його нібито друзів, які весь цей час нашіптували йому на вухо. Ну, ви знаєте: ти красень і д'Артаньян, до величі один крок, але кругом вороги.
 
Фундаментальне питання: а на кой ляд Франкову і Шахову (всюди обвинуваченим в продинамівській позиції, до слова) критикувати гру клубу? Нам що, робити не фіг?! Нічим зайнятися? Або ми злісні карлики, які отримуємо задоволення від зазіхань на світлий образ ХАНа? Може, Ігор Суркіс нам замовляв матеріали такого роду? Так ви, шановний, не крутіть п'ятою точкою, а так і скажіть: Суркіс платив Франкову і Шахову за критичні статті проти Хацкевича персонально. Скажіть, а ми разом з читачами, глядачами, вболівальниками весело поржемо!
 
Коротше. Блискучий півзахисник і, можливо, непогана людина, але ніякий тренер-невдаха, який злився на всіх своїх робочих місцях і злив всі свої команди, працював так довго лише через довготерпіння та доброту роботодавців! Чуєте мене? Знайдіть собі клуб або збірну, добийтеся з ними успіху і після цього будете розкривати рота. В даний момент ви просто клоун-невдаха, який погіршує своє становище неадекватними висловлюваннями. Ви нічого не зрозуміли. Ви нічому не навчилися. Шкода, але вам з цим жити».
 
Журналіст Андрій Шахов відреагував на слова Хацкевича в соцмережі Facebook:
 
«Про що можна говорити, якщо колишній головний тренер не пам'ятає своїх же гравців? Про що можна говорити, якщо всі дві години інтерв'ю винні всі навколо, тільки не він сам? Журналісти не те пишуть, оператори не те знімають, президент не купує, футболісти не в те грають. Ні про кого не забув? Особливо сподобався перехід на особистості. Хацкевича критикували за професійні недоліки, але людина не здалась – накопичила в собі лайна і брудно облила їм тих, хто це зробив. Відповідь більш ніж гідна. Тільки, Олександре Миколайовичу, в наступний раз додайте більше фарб. А то картина чомусь лише в одному кольорі. І пахне погано».
 
Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 32
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Барселона може вимагати переграти матч проти Реала
Футбол | 22 квітня 2024, 17:37 7
Барселона може вимагати переграти матч проти Реала

Про це повідомив президент клубу Жоан Лапорта

Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Geniyfootball1985
Шахов, франков, Хацкевич видно воспитание динамовское,культурные люди...
digsum
Хацкевич столько бабла на Суркисе успел поднять, не удивительно что ищет причины отрыва от корыта в ком-то, но не в себе. Какие бы ни были журналисты, твоя работа отвечать на их вопросы. А вдогонку комментировать их работу вообще нет никакого смысла. Хороша ложка к обеду
waw
хац не розуміє чому його звільнили,такого класного тренера,ага то ж журналісти нашептали суркісу,причина знайдена
Петя Рудик
Хац конєчно тренер галімий, але фРАНКОВ це великий кусок косоглазого дєрьма. Я тоже читав його "Футбол" з 97 по 2010, журнал був хороший, але перші пару сторінок з його роздумами це був повний піздєц...
Юрий Карпенко
Вполне поддерживаю Франкова, с Хаца тренер как с меня балерина
andre_lui
Да, в принципе оба неправы. Но все же больше Франков. Хотя и покупал и читал футбол, поскольку такое издание нужно и доступно. Даже оет за 15 немного научились писать. Но первые номера (конец 90-х начало 20-х это просто кошмар, о чем угодно только не о футболе. Другое дело "Комманда" конца 90-х.). Франкову тоже нужно учиться, а то он в своем посте противоречит сам себе несколько раз (ждал одного, надеялся на другое; говорит, что комментировать ниже достоинства, но комментирует и т.д.). Разве с такой логикой можно анализировать матчи? Хацкевич, хотя бы понятно сказал.
Микола Гуцуляк
Немужское и нефутбольное
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaxUa
Действительно, напрасно Хацкевич так отреагировал. Специалист делает дело, тогда как комментатор делает эмоции. Между ними не может быть разговора по существу, потому что у комментатора нет ни специальных знаний, ни всей полноты информации, а эмоции это не повод для серьезного разговора на специализированную тему. Поэтому совершенно логично, что в результате получился заочный срач, т.е. снова таки сплошные эмоции и только.
Руслан Сиренко
Зря хац начал срач этот, и так лучше б запомнился как игрок хороший, но нет начал тренировать и снова был шанс уйти хоть нормально когда контракт кончился, так нет же продлил, и тут уже даже когда поперли начал мемуары свои раздавать.
Владислав Ткаченко
Бульбаш Физрук,без вариантов,был и будет
Руслан Сиренко
Каждого можно понять, если представить себя на его месте
Алена Остапенко
Всегда непонимал НАХРЕНА вы етого одноглазого за свой счёт за границу каждый раз возите? Он бабло зарабатывает а вы его ещё и кормите
kvlad200760
Справа не в тім хто де коли був і що казав,можна й призабути з плином часу-справа в тенденції.Тому відмазки типу мене тоді там не було особисто мене не влаштовують. Для прикладу-хто й коли провів аналіз транферів Динамо з журналістів того ж "Футболу" чи пресслужби клубу з команди Несенюка?Чому не робили аналіз роботи Хацкевича з молодіжкою ? Бо якщо людина достатньо квалифікований тренер то це вже на рівні молодіжних складів помітно.Є певна річ вірогідність щотренер може працювати тільки з молодіжкою а на дорослому рівні не потягне але вона досить мала.Але якщо людина з молодіжкою нічого не добилася то на дорослому рівні вона навряд чогось досягне. І завдання Франкова,Шахова,того ж Несенюка було донести цю думку до Суркіса,якщо вони вже дійсно розбираються в футболі.Бо як на мене просто любов до клубу це якість вболівальника.А тих хто працює в клубі має вирізняти інша якість-професіоналізм!!! Саме професіоналізм,якого на мою думку немає ні у Несенюка,ні у Франкова з Шаховим.
Lion
А почему Цыганык до сих пор молчит, Хац и ему оценку дал!
Михаил Степанов
я был на прессухе в Берне и могу подтвердить что Франкова там не было. Этот факт, в контексте слов бывшего тренера(?), говорит что Хацкевич 3,14здобол!
turist86
Рыба гниет с головы!
Журналист и сотрудник «Динамо» Киев TV Андрей Шахов-младший публично оскорбляет Хацкевича (кстати, человека с пресловутым "динамовским сердцем"), который много лет играл и работал в клубе.
А вот руководству Динамо, похоже, плевать на такой позор? И что репутация клуба пострадает? Или они вообще этого не понимают?
turist86
Андрей Шахов-младший: «Хацкевич накопил в себе дерьма и грязно облил им»
Журналист и сотрудник «Динамо» Киев TV Андрей Шахов-младший отреагировал на слова бывшего главного тренера «Динамо» Александра Хацкевича о его отношении к критике со стороны спортивных журналистов Андрей Шахова и Артема Франкова.
«О чем можно говорить, если бывший главный тренер не помнит своих же игроков? О чем можно говорить, если все два часа интервью виноваты все вокруг, только не он сам? Журналисты не то пишут, операторы не то снимают, президент не то покупает, футболисты не в то играют. Ни о ком не забыл?
Особенно понравился переход на личности. Хацкевича критиковали за профессиональные недостатки, но человек не сдался — накопил в себе дерьма и грязно облил им тех, кто это сделал. Ответ более чем достойный.
Только, Александр Николаевич, в следующий раз добавьте больше красок. А то картина почему-то лишь в одном цвете. И пахнет плохо», — написал Шахов-младший в фейсбуке.
cucumber
Франков и Цыганык - продажные журнашлюшки