Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

IBF
| Оновлено 06 жовтня 2019, 22:11
20417
11

Геннадій Головкін – Сергій Дерев'янченко. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок за два чемпіонські пояси пройде 5 жовтня в Нью-Йорку

| Оновлено 06 жовтня 2019, 22:11
20417
11
Геннадій Головкін – Сергій Дерев'янченко. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Головкін і Дерев'янченко
В ніч з 5 на 6 жовтня на арені спортивного комплексу Madison Square Garden в Нью-Йорку пройде титульний бій в середній вазі між Геннадієм Головкіним (39–1–1, 35 KO) з Казахстану і українцем Сергієм Дерев'янченко (13–1, 10 KO ). На кону будуть стояти вакантні чемпіонські пояси за версіями IBF і IBO.
 
Бекграунд
 
37-річний Геннадій Головкін з Казахстану до літа не виходив на ринг майже рік. Але підписав контракт DAZN на шість боїв, за які, за чутками, заробить 100 мільйонів доларів, після чого завершить кар'єру. І в червні в першому бою з шести Геннадій переміг Стіва Роллса з Канади нокаутом у 4-му раунді. До тривалої паузи була дилогія проти Канело Альвареса. Головкін утримував різні титули чемпіона світу з 2010 року, довівши свій рекорд до неймовірних 37–0. І тільки Канело зумів зупинити GGG. У першому їх поєдинку у вересні 2017 року було зафіксовано нічию, а в другому через рік Альварес виграв рішенням більшості суддів та відібрав у суперника всі пояси.
 
33-річний українець Сергій Дерев'янченко має за плечима солідну любительську кар'єру. Він був бронзовим призером чемпіонату світу 2007 року, учасником Олімпіади-2008. З моменту дебюту на профі-рингу в 2014 році планомірно йшов до титульних боїв. І, вигравши 12 поєдинків поспіль, по лінії IBF отримав право вийти на ринг в чемпіонському бою проти американця Даніеля Джейкобса. Той бій в жовтні 2018 року було рівним, але Сергій його програв розділеним рішенням суддів.
 
Через півроку Дерев'янченко в квітні провів непростий бій-елімінатор проти німця Джека Кулкая та переміг на всіх суддівських записках, хоча поєдинок був дуже конкурентним. І тепер нова спроба завоювати серйозний титул. Спочатку очікувалося, що Сергій вийде на ринг проти мексиканського боксера Сауля Альвареса, але Канело відмовився проводити бій проти обов'язкового претендента і був позбавлений чемпіонського пояса в середній вазі за версією IBF. Цей пояс в суботу буде стояти на кону разом з вакантним титулом за версією другорядної організації IBO.
 

Цитати перед боєм
 
Геннадій Головкін: «В суботу я бажаю показати свою новий стиль. Я буду дотримуватися свого стилю, влаштую Big Drama Show. Якщо у мене з'явиться можливість завершити бій в першому або другому раунді, я це зроблю. Якщо я поб'ю Дерев'янченка, мене чекає відмінне майбутнє. Я хочу уніфікацію, бажаю битися з топовими бійцями. Я готовий перейти в другу середню вагу, якщо там будуть гучні імена. Кожен бій для мене, як чемпіонський. Я відчуваю себе чемпіоном. Я дуже радий. Я голодний. У мене буде шість поєдинків на DAZN. Кожен бій важливий для мене, я хочу, щоб вони ставали все більшими і більшими. Ми будемо рухатися поступово. Я хочу влаштувати великі бої з відомими суперниками.
 
Ми з Дерев'янченком – представники однієї школи. Можливо, це його останній шанс. У нас є нова ідея. Я хочу показати її під час вечора боксу в суботу. Наш бій не буде дружнім. Я знаю Дерев'янченка, пам'ятаю його досить давно. Він хороший боксер. Але у мене відмінна команда. Зараз чудовий час для ділових пропозицій. Хлопці, я відкритий. На даний момент я на 100% зосереджений на Дерев'янченку. Якщо я поб'ю його, хочу об'єднавчий бій. Я бажаю битися з сильними опонентами».
 
Сергій Дерев'янченко: «У мене хороші ноги, відмінний джеб, я непогано рухаюся. Треба переміщатися і пробивати джеб. Я бачив бій Головкіна проти Стіва Роллса. Мені здається, що GGG ​​занадто довго не бився. Йому був потрібен легкий бій, оскільки він не виходив в ринг цілий рік. Мене не хвилює статус андердога. На рингу з Головкіним ми будемо тільки вдвох. Так що неважливо, чи вважають мене андердогом, чи ні. Все вирішиться між нами з Геннадієм. 5 жовтня я вам все покажу. Це великий бій, я радий. Я хочу перемогти і завоювати пояс. Решта мене не хвилює. Компліменти Головкіна на мою адресу? Я думаю, що це така гра».
 
Церемонія зважування
 
Дерев'янченко показав вагу 72.1 кг, Головкін виявився трохи важчим – 72.2 кг.
 

Прогноз на бій
 
Головкін є фаворитом бою, але в таких великих поєдинках це грає мало ролі, що не так давно довів Енді Руїс, сенсаційно перемігши Ентоні Джошуа. Геннадій досвідченіший за свого опонента, вище на 4 см, дуже сильний нокаутер. Ось тільки вік говорить вже не в його користь. Втім, і Дерев'янченко явно має козирі в цьому довгоочікуваному бою: фізична сила, міць, витривалість, хороші базові навички. Недарма він має кличку «Технік». Сподіваємося, українець зуміє всіх здивувати. У будь-якому випадку, ставка на Сергія за коефіцієнт 4.5 виглядає вельми привабливою.
 
Рекомендована ставка – перемога Сергія Дерев'янченка за очками.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Саутгейт хоче, щоб УЄФА змінив одне з правил регламенту Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 10:15 5
Саутгейт хоче, щоб УЄФА змінив одне з правил регламенту Євро-2024

Головний тренер збірної Англії хотів би бачити більше гравців у заявці своєї команди

Менеджер Усика – про бій із Ф'юрі: «У мене немає жодних гарантій»
Бокс | 28 березня 2024, 09:33 0
Менеджер Усика – про бій із Ф'юрі: «У мене немає жодних гарантій»

Олександр Красюк не впевнений у британці

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
K_Sarioglo@i.ua
Ребята, рекомендованная ставка - победа Деревянченко по очкам?Серьезно? Ладно, отбросим тот факт что Деревянченко далеко не Усик или Лом и победа ГГГ нокаутом (с очень приличным кэфом 2,50 кстати) куда вероятнее. Но ясно же что ставка в этом бою будет делаться на куда более денежного казаха и Сергею чтобы выиграть надо просто деклассировать ГГГ, а навыков для такого у него не хватит.
Деревянченко по очкам - это скорее "отчаянное пожелание сердца" должно быть, но никак не "рекомендованная ставка". Разве что вам очень хочется порекомендовать кому-то бросить деньги на ветер.
Voxa Hvedyk
Завтра повтор посмотрюпосмотрю,бой приблизительно в 4;50 это очень рано.
Вова Чертрогатый
уже сегодня? наконец-то)))
Martin Cristofer
Я за казаха, принципово не вболіваю за сепарів
Bobyk
Дерев'янченко прямолінійний боксер посереднього рівня. Головкін переможе нокаутом
Вова Чертрогатый
У Деревянченко погоняло Текнишиан? По-моему как раз техники ему и не хватает...