Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
4354
0

Ліверпуль – Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Ліверпуль», який поки не втрачав очок, приймає третю команду Прем'єр-ліги, «Лестер»

Ліверпуль – Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
SB Nation
У суботу, 5 жовтня, відбудеться поєдинок 8-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Ліверпуль» на домашньому стадіоні «Енфілд» прийме «Лестер Сіті».
 
Віце-чемпіон Англії «Ліверпуль» стартував в новому сезоні більш ніж впевнено. Підопічні Юргена Клоппа йдуть без втрат у чемпіонаті. «Ліверпуль» здобув всі сім перемог в Прем'єр-лізі і одноосібно утримує першу сходинку в турнірній таблиці. Всі свої перемоги «червоні» здобули впевнено і на класі. Не скажеш, що такий старт став можливим завдяки легкому календарю. «Ліверпуль» вже встиг впевнено здолати «Арсенал» (3:0), дотиснути «Челсі» (2:1) і розібратися з простішими суперниками. Зараз на мерсисайдців чекають п'ять турів, в яких вони зіграють з «Лестером», «Ман Юнайтед», «Тоттенхемом», «Астон Віллою» і «Ман Сіті». За винятком «Вілли», непрості суперники, ігри з якими дадуть відповідь на питання про чемпіонські амбіції клубу.
 
Якщо в чемпіонаті Англії «Ліверпуль» має бездоганний вигляд, то в Лізі чемпіонів у «червоних» поки не все так райдужно. Команда без особливих шансів поступилася «Наполі» (0:2), а на тижні в тяжкому протистоянні обіграла «Зальцбург» (4:3). Після такого важкого в емоційному і функціональному плані матчу, грати з «Лестером» не повинно бути просто.
 
Що стосується «Лестера», то з приходом в клуб Брендана Роджерса, команда вже в середині минулого сезону здійснила хороший ривок і поступово лише покращувала якість гри. Відмінно в колектив влився бельгієць Юрі Тілеманс, якого клуб зумів викупити в «Монако» влітку. У підсумку, з початку нового сезону «лисиці» набрали хороший хід і зараз заслужено посідають третє місце в турнірній таблиці.
 
У цьому сезоні «Лестер» зіграв внічию з «Челсі» (1:1), мінімально поступився «Манчестер Юнайтед» (0:1), але при цьому обіграв «Тоттенхем» (2:1) і не залишив шансів «Ньюкаслу» (5:0). Команда з кожним туром діє більш зіграно. Відзначимо, що «Лестер» пропустив всього п'ять м'ячів в цьому сезоні, за цим показником клуб ділить перше місце разом з «Ліверпулем».
 
«Ліверпуль» є фаворитом цього протистояння. Тим більше, після важкого матчу на «Енфілді» із «Зальцбургом» команда спробує зіграти впевненіше. У «червоних», швидше за все, не зможе зіграти Матіп. Але всі інші гравці здорові. У «Лестера» під питанням Медісон.
 
Орієнтовні склади:
 
«Ліверпуль»: Адріан, Александер-Арнольд, Ван Дейк, Гомес, Робертсон, Фабіньо, Вейналдум, Хендерсон, Салах, Фірміно, Мане.
«Лестер»: Шмейхель, Перейра, Союнчу, Еванс, Чілуелл, Ндіді, Тілеманс, Олбрайтон, Перес, Барнс, Варді.
5 жовтня, субота
 
«Ліверпуль» – «Лестер»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 17:00
ТБ-трансляція на каналі «Сетанта Спорт Україна»
Прогноз Sport.ua — 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.