Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:24
8405
0

UFC 243. Роберт Уіттакер - Ісраель Адесанья. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC 243, який в ніч з суботи на неділю пройде в Мельбурні

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:24
8405
0
UFC 243. Роберт Уіттакер - Ісраель Адесанья. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

6 жовтня Австралія знову відкриє двері для найсильнішої ліги в світі змішаних єдиноборств. У ніч проти неділі мельбурнський «Марвел Стедіум», здатний вмістити до 60 тисяч любителів ММА, стане ареною для PPV-турніру UFC 243.

У головному поєдинку вечора відбудеться, ймовірно, найбільший бій ММА на австралійській землі. Новозеландець Роберт Уіттакер, який живе в Австралії, поставить на кін титул в середній вазі, щоб провести захист проти Ізраїля Адесаньі - тимчасового чемпіона дивізіону.

Уіттакер з 2017 року бився тільки один раз: останні два роки через проблеми зі здоров'ям йому довелося скасувати два виступи. «Жнець» не виходив в октагон з моменту перемоги над Йоелем Ромеро в реванші, в червні 2018 року. У лютому у нього повинен був відбутися захист поясу проти Келвіна Гастелама, але за кілька годин до бою Уіттакер змушений був знятися, страждаючи від болю в області живота. У нього діагностували черевну грижу, і боєць переніс операцію.

Після того, як бій Уіттакер - Гастелу було скасовано, місце хедлайнерів турніру UFC 234 зайняли Адесанья і Андерсон Сільва. Переїхавший до Нової Зеландії нігерійський кікбоксер переміг бразильську легенду в одному з найкращих поєдинків року. Таким чином, Адесанья отримав заслужений шанс оскаржити титул. За відсутності Уіттакера, вони на пару з Гастеламом розіграли тимчасове чемпіонство. За рахунок кращого кардіо Ісраель не залишив суддям іншого вибору, крім як одностайно оголосити його переможцем.

Прогноз на бій

У Адесаньї очевидна перевагу в зрості та розмаху кінцівок, він не знає поразок в ММА і є ударником екстра-класу з чемпіонським характером. Але перші два раунди Гастелу, поки в його баку було пальне, блискуче скорочував дистанцію і діставав Адесанью своїми ударами. Уіттакер якісніший ударник, ніж Гастелу, у нього гранітне підборіддя, феноменальна боротьба і, що особливо важливо, відмінне кардіо, за рахунок чого він зможе тримати високий темп упродовж усіх п'яти раундів. Як двічі було в боях проти Ромеро.

Перемога Уіттакера за очками

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 3
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.