Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2019, 17:39
7113
8

Карлос ДЕ ПЕНА:«У Динамо все налагоджується, попереду світле майбутнє»

Уругвайський півзахисник розповів, що щасливий працювати в Україні

| Оновлено 03 жовтня 2019, 17:39
7113
8
Карлос ДЕ ПЕНА:«У Динамо все налагоджується, попереду світле майбутнє»
dynamo.kiev.ua. Карлос де Пена
Уругвайський півзахисник київського «Динамо» Карлос де Пена розповів про своє життя в Україні та ситуацію в київському «Динамо»:
 
«Минулий рік я провів у рідному «Насьоналі». У мене закінчився контракт. Варіантів продовження кар'єри в різних клубах з різних країн було досить. Але я не поспішав з рішенням і чекав найбільш підходящий для мене варіант. Коли до мене звернулося київське «Динамо», я сказав, що це цікаво, але треба подумати і більше дізнатися про команду. Прилетів до Києва в кінці березня і, вважаю, прийняв найправильніше рішення в моїй кар'єрі. Я абсолютно щасливий в «Динамо»!
 
Контракт діє тільки до грудня 2019 року. Але у мене є опція продовження угоди. Звичайно, я хочу залишитися в «Динамо». Мені здається, клуб задоволений моєю грою. Зараз ще до грудня три місяці. Прийде час, і ми обговоримо це з керівництвом. Мені неймовірно подобається «Динамо» і українська столиця. Знаєте, я завжди насолоджуюся моментом, сьогоднішнім днем. Ніхто не знає, що може трапитися завтра. Наприклад, я ніколи не міг уявити, що доля занесе мене в Україну. Однак я тут. Моїй дружині – вона зі мною – теж подобається Київ. Ми вже повністю освоїлися.
 
Секрет у вивченні мови. Вважаю, людина, приїжджаючи в чужу країну, повинна поважати її звичаї і традиції. Без знання мови це неможливо. Тричі на тиждень займаюся з репетитором, вчу російську мову. Дружина так і зовсім вчить мову мало не кожен день. До мене чудово ставляться в колективі. У мене склалися чудові взаємини з екс-коучем Олександром Хацкевичем. Знаєте, мені шкода всіх тренерів, коли їх звільняють. Далеко не завжди все залежить від них. Хацкевич – чудова порядна людина і відмінний фахівець зі спокійним характером. Він повірив у мене і дав шанс. Бажаю йому подальших успіхів у тренерській кар'єрі!
 
У поразці від «Брюгге» винні футболісти. Я особисто зробив грубий обріз, коли ми пропустили третій м'яч. Але головне, вважаю, нам дуже не пощастило в Брюгге. Провели хороший поєдинок і зобов'язані були забивати. «Брюгге» ж свій єдиний м'яч провів з пенальті. Якби ми зіграли внічию в Брюгге, впевнений, все для нас завершилося б позитивно. У Києві ми здорово почали, Буяльський забив швидкий гол, але, на жаль, «Брюгге» зумів зрівняти до перерви. Потім Шепелєв вивів нас вперед, ми були близькі до загальної перемоги, але зробили ряд індивідуальних помилок, які не дозволили зробити це. Дуже прикро. Однак треба прийняти реальність. Тепер наш орієнтир – якнайдалі пройти в Лізі Європи.
 
Михайличенко - спокійна і впевнена у собі людина. Знає і розуміє, що таке «Динамо» (Київ). Був видатним гравцем «Динамо», працював довгий час у структурі клубу, добре знайомий з можливостями гравців. Це дуже важливо! Тренер повинен розуміти, де він знаходиться і для чого. У такій команді, як «Динамо», потрібно перемагати в кожному матчі. У нас був не кращим старт з Михайличенко, але це пов'язано з пригніченим психологічним станом після вильоту від «Брюгге». Однак ми прийшли в себе і здобули чотири перемоги поспіль – над «Мальме», «Ворсклою», «Маріуполем» і «Дніпром-1». Все налагоджується! Попереду нас чекає світле майбутнє. Мені подобається те, що Михайличенко трохи говорить по-італійськи і знає англійську. У нас налагоджений прямий діалог, я повністю розумію його вимоги. Тренування, орієнтовані на фізику, були, але не такі вже прям божевільні. Вважаю, ми підтягли наші фізичні кондиції, і це помітно з останніх ігор. Зараз пішов цикл дві гри на тиждень, тому ми повинні добре відпочивати між матчами».
 
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець
Футбол | 25 квітня 2024, 07:15 0
Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець

Кирило Сігеєв розташувався на 91-й позиції, Ламін Ямал лише четвертий

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Зардунов
После таких слов так и хочется крикнуть: "Верной дорогой идете товарищи!!!
Точно Пена в команде политруком еще подрабатывает
George Abuladze
Хороший у вас план товарищ Де Пена!
salem1974
Проверим уже 30 октября ,только если Шахте влетите,то не гнобите сильно этого оптимистичного паренька!)
Саша Зардунов
Светлое будущее, значит идем к коммунизму
Vladislav Pohily
То, что ситуация немного выровнялась - однозначно. Но не стоит впадать в эйфорию. У ДК три победы в УПЛ над командами, которые по игре явно из нижней шестерки (Ворскла, Мариуполь, Днепр-1) и шаровая группа в ЛЕ, из которой нужно выходить с первого места минимум с 5 победами.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил