Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 жовтня 2019, 22:12
10665
1

Динамо U-19 знищило Шкендію в матчі 1-го раунду Юнацької ліги УЄФА

Команда Ігоря Костюка наколотила одноліткам з Північної Македонії вісім м'ячів

| Оновлено 02 жовтня 2019, 22:12
10665
1
Динамо U-19 знищило Шкендію в матчі 1-го раунду Юнацької ліги УЄФА
Команда київського «Динамо» U-19 впевнено розпочала виступи в Юнацькій лізі УЄФА сезону-2019/20. Нагадаємо, шлях національних чемпіонів в цьому турнірі не передбачає групового турніру. Всі матчі кияни проведуть за кубковою системою, тобто "на виліт".
 
Першим суперником по першому раунду (фактично - 1/64 фіналу) стала юнацька команда «Шкендії» з Північної Македонії. І, схоже, поєдинок у відповідь перетвориться на формальність, оскільки на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського кияни просто знищили суперника.
 
Юні динамівці з першої до останньої хвилини домінували на полі, за весь матч дозволивши гравцям «Шкендії» нанести тільки 3 неточних удари по воротах Руслана Нещерета. А самі змусили попрацювати голкіпера македонців. Астріт Амзай записав до свого активу 8 сейвів, а в пасив - 8 пропущених м'ячів.
 
Владислав Ванат, Ярослав Надольский і Вікентій Волошин відзначилися дублями, ще по голу записали на свій рахунок Артем Шулянський і Євген Ісаєнко. Відзначимо, що Волошин також віддав дві результативні передачі на Надольського, а крім того в компенсований до першого і до другого тайму час по разу потрапив в каракас воріт!
 
8:0 - надупевнена перемога «Динамо». Поєдинок у відповідь пройде в Північній Македонії 23 жовтня. Додамо, що переможець цієї пари в другому раунді виходить на сильнішого з дуету «Богеміанс» (Ірландія) - ПАОК (Греція).

Юнацька ліга УЄФА. Шлях національних чемпіонів. 1-й раунд. 1-й матч
 
«Динамо Київ» U-19 - «Шкендія» U-19 - 8:0

 Ванат (2, з пенальті; 51), Надольский (13; 41), Волошин (25; 75), Шулянський (56), Ісаєнко (90+6, з пенальті).

 Окоро (88) — Реджепі (38).
 
«Динамо Київ» U-19: Нещерет - Скорко, Біловар, Вівчаренко, Забарний (Сирота, 60) - Надольский (Окоро, 60), Волошин, Шулянський (Бодня, 71), Михайленко - Ванат (Ісаєнко, 60), Єфименко (Близниченко, 46).
 
«Шкендія» U-19: Амзаї - Бекжірі, Реджепі (Алії, 64), Якупов (Гаши, 46), Фетаї - Цубер (Нуредіні, 77), Сінані, Реджепі - Мураті, Адемі (Ракипі, 46), Спахіу (Елезі , 64).
 
Стадіон: «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ, Україна).
 
Арбітр: Рауф Джабаров (Азербайджан).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey Antonenko
Красиво.