Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 01 жовтня 2019, 18:41
10092
15

Мало м'яса! Скандал на ЧС: українки поскаржилися на жахливе харчування

Ляхова та Юдкіна розповіли про неякісне харчування в Катарі

| Оновлено 01 жовтня 2019, 18:41
10092
15
Мало м'яса! Скандал на ЧС: українки поскаржилися на жахливе харчування
Twitter. Ольга Ляхова
На чемпіонаті світу з легкої атлетики, який проходить в Катарі з 27 вересня по 6 жовтня, розгорівся скандал з житлом і харчуванням спортсменів.
 
Українська легкоатлетка Ольга Ляхова в інтерв'ю російському телеканалу «Матч ТВ» безжально розкритикувала організаторів змагань: «Харчування жахливе, їсти нічого, і їжа, яку нам дають, не сильно якісна. Я була тут у 2009 році на Всесвітніх іграх серед школярів і тут було зовсім інше харчування. Залишилися такі шикарні спогади, а зараз суцільне розчарування».
 
Рекордсменка України в ходьбі на 50 км Христина Юдкіна, яка на чемпіонаті світу стала шостою, розповіла в інтерв'ю «Сегодня» про умови в Катарі:
 
«Номери тут в готелі мені подобаються. Так, позавчора у нас не прибирали, але я списую це на завантаженість готелю, тому що він величезний, і тут живе дійсно дуже багато людей. І, думаю, немає нічого страшного, якщо один день не прибрали. Щодо їжи, я думаю, що на змаганнях такого рівня повинні були зробити харчування більш продуманим, різноманітним. Адже сюди приїхали не останні люди, а лідери світової атлетики. Реально одними картоплею, макаронами і рисом спортсменів не годують. Мало м'яса, овочів, немає сиру».
 
Спринтер Сергій Смелик, який на чемпіонаті світу-2019 пробився в півфінал на 200-метрівці, але до фіналу не потрапив, поділився своєю думкою про умови в готелях:
 
«Я не вибагливий. Але якщо врахувати, що це одна з найбагатших країн, то могли б поселити і трохи краще. І в харчуванні такого різноманіття немає. Хоча є все необхідне – м'ясо, риба, рис, якісь макарони. В принципі, спортсмени не ходять голодні. Хоча, може бути, хтось розраховував, що тут буде червона риба, якесь баловство, то, можливо, це і зайве. Головне – не переїдати».
 
Нагадаємо, потужний скандал раніше сколихнув легкоатлетичне співтовариство на ЧС-2019 через невдалий ракурс нововстановлених камер у стартових боксах.
 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korsun_skif
Зря вы все накинулись на спортсменов. Питание во время соревнований должно быть на уровне, чтобы показывать хорошие результаты. И это вина не только организаторов, но и нашей федерации.
dedpixto
На жалобы Ляховой, которая обделалась (как и Прищепа) в забеге на 800 метров, хотя с их уровнем они должны были если и не выигрывать ЧМ, но уж точно бежать в финале, могу сказать следующее: после каждого финала показывают таблицу результатов, и там каждый второй либо устанавливает устанавливает личный рекорд (Private Best, PB), либо свой лучший результат сезона (SB), национальный рекорд (NR) или вообще мировой рекорд (WR), а Ляхова с Прищепой пробежали на уровне юношеского чемпионата Украины, и вот теперь я понял - их мясо слопали Левченко и Магучих!
ALM
Це ж Катар, мусульманська країна. Там сало не їдять!
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Martin Cristofer
Піпец себе опозорила, голодаюча. Мабуть думала що будуть годувати як на турецьких курортах
timmy
"Украинская легкоатлетка Ольга Ляхова в интервью российскому телеканалу «Матч ТВ»" - дальше не стал читать