Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 04 липня 2021, 14:51
2355
0

Войводіна – Мотор. Прогноз та анонс на матч СЕХА-Ліги

Дубль запорізького клубу протистоятиме чемпіону Сербії

| Оновлено 04 липня 2021, 14:51
2355
0
Войводіна – Мотор. Прогноз та анонс на матч СЕХА-Ліги
ГК Мотор

Поєдинок «Войводіна» - «Мотор» відбудеться у вівторок, 1 жовтня, в Сербії. Початок поєдинку о 18.15 за київським часом. У прямому ефірі матч покаже телеканал Xsport.   

Четвертий матч в СЕХА-Лізі «Мотор» проведе в Сербії, де лицем до лиця зійдеться з однією з найтитулованіших місцевих команд - «Войводіною». Клуб із Нови Саду є грандом сербського гандболу останніх років, вигравши сім національних чемпіонатів в період з 2013 по 2019 роки. При цьому сербський клуб обходить стороною участь в Лізі чемпіонів і чотири останніх сезони «Войводіна» виступає в Кубку ЄГФ.

У нинішньому сезоні в другому за рангом європейському клубному турнірі серби на стадії першого кваліфікаційного раунду зустрічалися з клубом «Ловчен», який представляє Чорногорію. За домовленістю сторін обидва матчі пройшли в Нові Саді і в обох зустрічах суперники «Мотора» здобули впевнені перемоги з рахунком – 38:23 і – 41:29. У другому раунді «Войводіну» чекатиме значно серйозніший суперник в особі іспанського «Адемара».

До розіграшу чергової сербської національної першості «Войводіна» підключиться з другого етапу вже в наступному році, що поки дає клубу можливість зосередитись на виступах в Кубку ЄГФ і СЕХА-Лізі, де клуб з Нові Саду провів три матчі і в двох з них здобув перемоги. У стартовому поєдинку сезону «Войводіна» обіграла на домашньому майданчику хорватський «Нексе» з рахунком – 29:23. Після цього відбулася ще одна, цього разу виїзна перемога в матчі проти Пекінського Спортивного Університету – 28:21 і гостьова поразку від словацького «Татрана» з рахунком – 18:22.

Варто відзначити, що на даний момент саме гравець зі стану суперників «Мотора» ділить лідерство в списку найкращих бомбардирів СЕХА-Ліги. Йдеться про лівого напівсереднього сербського клубу Стефана Іліча, який за три зіграних матчі закинув шістнадцять м'ячів. Стільки ж забитих голів у іспанського легіонера словацького «Татрана» Хав'єра Муньоса Кабезона.

В цілому, «Войводіна» намагається робити ставку на своїх вихованців. У команді лише три легіонера, та й ті представляють сусідні Чорногорію (розігруючий Мірко Мілашевіч), Боснію (лівий крайній Ален Овчіна) і Північну Македонію (розігруючий Неманья Прібак).

Вирішив зробити ставку на своїх вихованців, принаймні, в окремо взятому матчі і запорізький «Мотор». На поєдинок до чемпіона Сербії полетів фактично дублюючий склад клубу, посилений Артемом Козакевичем і Павлом Гурковським. В Україні залишилися всі легіонери і основні українські виконавці команди.

Повний список гравців, які полетіли до Сербії виглядає наступним чином:

Воротарі: Олександр Білий, Михайло Будко.

Польові гравці: Ігор Турченко, Ярослав Рубан, Ігор Гурін, Навід Наґаві, Тарас Міноцький, Едуард Кравченко, Павло Гурковський, Артем Козакевич, Дмитро Тютюнник, Олександр Касай, Ілля Близнюк, Владислав Паровінчак.

Також не полетів з командою і головний тренер «Мотора» Микола Степанець. За його відсутності керувати діями гравців буде дует тренерів Ростислав Ланевич - Євген Будко.

Судячи з усього, тренерський штаб «Мотора» вирішив віддати гру з «Войводіною» на відкуп молодим гравцям, заодно перевіривши в серйозному бою найближчий резерв клубу. Справа, звичайно, потрібна, тільки на перемогу за таких обставин буде розраховувати дуже важко.

Прогноз Sport.ua: перемога «Войводіни».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.