Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 вересня 2019, 11:20
20044
137

Динамо на НСК Олімпійський без особливих проблем перемогло Дніпро-1

Команда Олексія Михайличенка повернула собі другу позицію турнірної таблиці

| Оновлено 30 вересня 2019, 11:20
20044
137
Динамо на НСК Олімпійський без особливих проблем перемогло Дніпро-1
scdnipro1.com.ua

Головним сюрпризом при погляді на стартовий склад київського «Динамо» стала поява в ньому двох форвардів - Артема Бесєдіна та Франа Соля. Все-таки «біло-сині» давненько не застосовували подібне тактичне рішення з перших хвилин, вдаючись до нього тільки в разі крайньої необхідності. В іншому у господарів поля обійшлося без несподіванок. На лівий фланг оборони повернувся Віталій Миколенко, який в середині тижня отримав перепочинок і не брав участь в матчі з «Маріуполем». Головною подією для дніпрян, які мали грати «другим номером» на НСК «Олімпійський», стала можливість задіяти в протистоянні орендованого у «Динамо» Владислава Супрягу. Правда, поза грою опинився інший «динамівець» Сергій Булеца, який приніс перемогу «Дніпру-1» в кубковому матчі проти «Агробізнесу».

Уже в першій своїй атаці кияни заробили перспективний штрафний, з якого Циганков пробив в руки голкіперу. А вже через хвилину Гармаш відправив м'яч у ворота «Дніпра-1», правда, арбітр зафіксував офсайд. Надалі «біло-сині» володіли територіальною перевагою, планомірно розхитуючи оборону суперників. З монотонним наступом господарів поля дніпряни справлялися, але, коли ті включали швидкість, у підопічних Дмитра Михайленка виникали чималі труднощі.

Близьким до взяття воріт був Соль, який у штрафному проскочив голкіпера, але з гострого кута не влучив у ворота. Незабаром Кадар ювелірним закиданням вивів Гармаша «на побачення» з Юрчуком, і страж воріт «Дніпра-1» не дав відзначитися динамівцю. Свою перевагу кияни реалізували на 30-й хвилині. Циганков розрізав оборону передачею на хід Миколенку, який прострілив на лінію воротарського, і Вербич опинився в потрібному місці - 1:0.

Дніпряни могли відразу ж зрівняти результат, коли з ударом Когута з-за меж штрафного впорався Бущан. Чичиков на добиванні відправив м'яч у ворота, але арбітр зафіксував офсайд. Перед перервою «біло-сині» ледь не подвоїли свою перевагу, але Вербич з центру штрафного пробив поруч зі штангою.

Друга половина зустрічі почалася з ще одного моменту біля воріт «Дніпра-1». Після скидки Бесєдіна все той же Вербич метрів з шести пробив вище воріт. Незабаром тренерський штаб «Динамо» зняв з гри Соля, замінивши його на Буяльського, після чого ігрова схема «біло-синіх» прийняла звичні обриси. Кияни холоднокровно діяли по рахунку, не дозволяючи суперникам що-небудь організувати біля своєго штрафного майданчика.

В середині другого тайму ледь не подарував другий гол господарям Юрчук, який вибіг за межі штрафного і головою вибив м'яч на Циганкова. Півзахисник завдав удар по воротах, але голкіпера підстрахував Лопирьонок. А незабаром Юрчук зіграв блискуче, в стрибку відбивши м'яч в поперечину після удару Циганкова зі штрафного. Більш того, голкіпер встиг піднятися і завадив добити «сферу» в ворота Бесєдіну. Але другого пропущеного гола дніпрянам уникнути не вдалося. Арбітр угледів порушення правил у штрафному з боку Логінова, який зачепив ногу Бесєдіна, і вказав на 11-тиметрову позначку. Пенальті холоднокровним ударом реалізував Циганков.

Питання про переможця матчу було практично зняте. Дніпряни могли розмочити рахунок в компенсований час, але Бущан в стрибку зреагував на удар Когута. Тепер киянам належить переключитися на Лігу Європи, в рамках якої вони в четвер на виїзді проведуть матч зі швейцарським «Лугано». В наступному турі чемпіонату, який відбудеться після поєдинків національних збірних, команда Олексія Михайличенка буде екзаменувати іншого дебютанта еліти - «Колос». А дніпрян чекає ще одне непросте випробування, адже на «Дніпро-Арену» завітає донецький «Шахтар».

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Динамо» - «Дніпро-1» - 2:0

Беньямін Вербич (30), Віктор Циганков (80, з пенальті)

Артем Шабанов (37), Денис Гармаш (51) - Арсеній Батагов (40), Владислав Супряга (55), Юрій Вакулко (71), Олександр Назаренко (76), Олександр Сафронов (90)

«Динамо»: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Тамаш Кадар, Томаш Кедзьора, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Денис Гармаш (Олександр Караваєв, 90), Беньямін Вербич (Карлос Де Пена, 86), Артем Бесєдін, Фран Соль (Віталій Буяльський, 57)

«Дніпро-1»: Валерій Юрчук, Володимир Польовий, Сергій Логінов, Максим Лопирьонок, Олександр Сафронов, Сергій Кравченко, Арсеній Батагов (Юрій Вакулко, 46), Ігор Когут, Олександр Назаренко (Дмитро Коркішко, 83), Олексій Чичиков, Владислав Супряга (Станіслав Куліш, 70)

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)

НСК «Олімпійський» (Київ)

ДИНАМО - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 137
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaxUa
Мне лично матч понравился. Задорный первый тайм и последние 25 минут второго. У Динамо есть скорости, борьба, комбинирование в атаке. Отдельно радует оборона - примечательна 4-я подряд сухая победа. Приятно и то, что технического брака стало явно меньше. Над реализацией еще работать - завершение атак далеко не всегда острое. Но и точных ударов в створ сегодня хватало, в связи с чем хочется отдельно отметить вратаря Днепра. С победой!.
Александр Шевченко
Не плохо, снова 20 ударов за матч наносим. Хорошие атаки, конбинации. Дай Бог, а вдруг Мтха вспомнит себя, как мы с Интером 15 лет назад катали в Милане ничейку, при чем по игре тогда превосходили соперника и тогда нам всего одного гола не хватило для выхода из группы. Но игра была тогда огонь у нас поставлена.
bonv
Цікава команда Дніпро1 і заслужена перемога Динамо.
D.Lanskoy
Динамо - с победой, но разрыв от Шахтера слишком большой пока. Да и Десна не сбавляет оборотов, что на самом деле радует в плане интриги в чемпионате. На месте болельщиков Шахтера я бы так прямо чемпионству не радовался, тем более, заранее. Чемпионство в 2019-20 - это не то же самое, что чемпионство в 2012-13, когда за него рубились сразу 4 сильных команды, и уровень был хорошо повыше, чем сейчас. Но и болельщикам Динамо тоже не стоит унижать Шахтер, как никак, чемпионство берут пока они, а не Динамо, даже при том, что общий уровень упал, в том числе и уровень Шахтера. По самой игре - пока смотреть особенно не на что. Есть интересные распасовки, но в целом игроки по полю ходят, а не бегут. Но это уже уровень Днепра и в целом ЧУ, увы.
Sunrise
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dynamo-s-Dnepra
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
У Динамо прослеживается игра. Днепр -- слабая, беспомощная команда
Вітаю Сильченко
Сравнять результат. - это в области карколомного стрибка
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Miroslav1981
Теперь настраиваемся на Лугано... нужно набирать зачетные очки в Европе для Украины. бо надежды на чемпиенов ЧУ в ЛЧ и колхоза с Александрии в ЛЕ нет...
Mishatison
Нуу норм, но можно и лучше.
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Saar
Заметьте: постов в два-три раза больше там,где Динамо,а не Шахтёр)) Интерес к Динамо самый огромный, не зависимо: выиграло или проиграло. А значит, оно раскручено и его или исренне любят,как я, или искренне ненавидят. Так что это хорошо)) Динамо на слуху, это бренд и ассоциация нашей страны с футболом. Спасибо болельщикам ДК и его хейтерам. Мы вместе раскручиваем Динамо, а Шахтёр в информационном поле на уровне всех других команд.
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Amil Aliev
Ну второе место не вернули, бо в очной встрече проиграли Десне
Dynamo-s-Dnepra
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MetalKH
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил