Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 04 липня 2021, 14:48
2587
1

Мотор – Вардар. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Найсильніший клуб Європи другий раз за місяць гостює в Запоріжжі

| Оновлено 04 липня 2021, 14:48
2587
1
Мотор – Вардар. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ГК Мотор

Трохи більше трьох тижнів розділили два домашні матчі «Мотора» проти чинного переможця Ліги чемпіонів. Першу зустріч команди відіграли сьомого вересня в рамках СЕХА-Ліги і ось нове побачення, на цей раз в найсильнішому клубному турнірі Європи.

Зустріч в першій декаді вересня чемпіон України сенсаційно виграв з рахунком – 32:31. Найращим у складі запорізького клубу став білорус Борис Пуховський, який закинув шість м'ячів і віддав чотири результативні передачі. У гандболістів з Північної Македонії найкращим став російський лівий крайній Тімур Дібіров, який закинув шість м'ячів. Варто зазначити, що у «Вардара» був відмінний шанс звести матч до нічийного результату, але на останній секунді матчу хорватський правий крайній Іван Чупіч не реалізував пенальті.

З тих пір балканський гранд провів три матчі і в усіх них здобув перемоги. В рамках Ліги чемпіонів були переможені французький «Монпельє» в гостях 33:31 і португальський «Порту» на своєму майданчику – 32:27. Ще одна перемога прийшла в рамках СЕХА-Ліги, де «Вардар» завдав поразки хорватському «Нексе» – 27:25.

У Лізі чемпіонів головними скорерами у македонського клубу є Іван Чупіч і Тімур Дібіров які закинули по одинадцять м'ячів, а в СЕХА-Лізі найрезультативніші гравці це все той же Тімур Дібіров (15 голів) і німець Крістіан Діссінгер (13 м'ячів).

Балканський клуб, як і «Мотор», бере участь в нинішньому сезоні в чотирьох турнірах (крім двох європейських ліг це ще внутрішня першість і національний кубок). Однак, на відміну від українського клубу, першу частину сезону в чемпіонаті Північної Македонії «Вардар» пропускає.

Український чемпіон відрізок від «Вардара» до «Вардара» провів не так добре. Дві безальтернативні поразки в Лізі чемпіонів від «Веспрема» і «Віве Кельце» сильно вдарили по запорізькому клубу. Недавня перемога над Пекінським Спортивним Університетом в рамках СЕХА-Ліги з рахунком – 41:19 повинна допомогти «Мотору» повернутися на переможний шлях, але суперник у запорожців буде дуже серйозний. До того ж, македонці захочуть поквитатися за недавню поразку, адже такого повороту подій вони явно не очікували.

Дуже багато чого буде залежати від участі або неучасті в матчі Айденаса Малашинскаса. Литовський плеймейкер є дуже важливою фігурою в побудовах «Мотора» і, як показав матч з «Віве Кельце», його відсутність для команди дуже відчутна.

Матч проти «Вардара» стане першим домашнім поєдинком для запоріжців в Лізі чемпіонів у нинішньому сезоні. Так само було і в рамках СЕХА-Ліги. Побажаємо українському чемпіону продовження гарної переможної традиції і другої поспіль несподіваної перемоги над «Вардаром». Тільки ось чи стане македонський гранд знову на ті ж самі граблі, те ще питання. 

Прогноз Sport.ua: перемога «Вардара».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
невеселий прогноз спіртовиків