Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 29 вересня 2019, 02:37
6296
4

Атлетіко та Реал в мадридському дербі голів не забили

«Реал» продовжує лідирувати в Прімері

| Оновлено 29 вересня 2019, 02:37
6296
4
Атлетіко та Реал в мадридському дербі голів не забили
twitter.com/atleti
У центральному матчі 8-го туру чемпіонату Іспанії зустрілися «Атлетіко» і «Реал». Зустріч не виправдала очікувань уболівальників, які до межі заповнили стадіон господарів, пройшла в рівній боротьбі і практично без гольових моментів. Підсумок матчу був абсолютно закономірний, протягом всієї гри здавалося, що суперники були згодні на нічию ще до виходу на поле. Цікаво, що зовсім недавно, в Міжнародному Кубку чемпіонів «Атлетіко» обіграв «Реал» з рахунком 7: 3, який нечасто зустрічається навіть в хокейних матчах.
 
На цей раз суперники зіграли набагато обережніше. Характер матчу міг би бути іншим, забий вже в дебюті Феліш, але португалець, увірвавшись в штрафну, пробив повз дальньої стійки.Перший удар в ствір воріт було завдано з дальньої дистанції Кроосом тільки під кінець першої третини матчу.
 
После перерви характер матчу не змінився, а темп навіть дещо впав. З плином часу ставало зрозуміло, що якщо і буде забитий гол, то він напевно стане переможним. Відповідальність за результат і боязнь програти чинило тиск на футболістів, які практично виключили будь-який ризик. Єдиним моментом, який запам'ятався після перерви, був удар головою Бензема, після якого господарів виручив Облак.
 
Схоже, обидві команди залишилися задоволені заробленим очком. «Реал» вийшов на перше місце в Прімері, але вже завтра його звідти може змістити «Реал Сосьєдад», а «матрацники» відстають від своїх земляків всього на одне очко. Вже у вівторок обидві команди проведуть свої матчі в Лізі чемпіонів, суперником «Реала» буде добре знайомий нам «Брюгге», «Атлетіко» ж відправиться в Москву на матч з «Локомотивом»
 
Іспанська Ла Ліга. 7-й тур
 
«Атлетіко» - «Реал» - 0:0
 
  Томас (92) - Начо (22), Варан (68)
 
 «Атлетіко»: Облак - Тріпп'єр, Савич, Хіменес, Лоді (Лемар, 61) - Сауль, Томас, Коке - Вітоло (Корреа, 46), Феліш (Льоренте, 69), Коста
 
«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Варан, Рамос, Начо - Каземіро, Вальверде (Модріч, 68), Кроос - Бейл, Азар (Хамес, 77), Бензема (Йович, 87)
 
Арбітр: Хосе Луїс Гонсалес
 
Стадіон: «Ванда Метрополітано»

АТЛЕТІКО - РЕАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maxim_kravets
Максимально скучный матч с минимальным количеством моментов, что и не удивительно.
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
roman_kros
Матч гівно. Шкода витраченого часу.
UKRAINE FAN
Хорошо что не стал досматривать