Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 вересня 2019, 12:36
5685
2

Маріуполь – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Команда-гранд» проти непоступливих азовців

| Оновлено 29 вересня 2019, 12:36
5685
2
Маріуполь – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
0629.com.ua

Не самий очікуваний старт видали в цьому чемпіонаті команди. що зустрінуться у неділю. Якщо від «Маріуполя» можна було чекати, як мінімум, серйозної і обґрунтованої боротьби за потрапляння до «шістки», то «Десна» навряд чи розглядалася на роль колективу, який зуміє настільки довгий час триматися в топі чемпіонату, що обіграє «Динамо» і майже на рівних протистоятиме «Шахтарю». Поки ж ситуація виглядає так, що суперників розділяє п'ять рядків в турнірній таблиці і рівно такий же розрив за набраними очками.

Найцікавіше, що і в сезоні минулому чернігівці домоглися абсолютної переваги в обох зустрічах з командою з Маріуполя. Перемога вдома з рахунком 2:0 і розгром 4:1 опонента на виїзді тоді, можна сказати, виявилися вельми несподіваними «сюрпризами» для підопічних Олександра Бабича. Об'єднуючим фактором за попередніми матчами для обох команд виступає те, що грати їм довелося проти українських грандів, а значить, записних фаворитів. І «Маріуполь», і «Десна» зуміли дати гідну відсіч суперникам з Києва і Донецька відповідно, однак по голу все ж пропустили.

У маріупольців, на відміну від опонента, часу на відпочинок і підготовку до майбутнього поєдинку виявилося менше. При цьому сам Олександр Бабич запевняє, що переживати про функціональну готовність немає ніяких причин - складніше буде з психологією: «Отримали дуже болючий удар, пропустивши м'яч у компенсований час. Це б'є по психології. Будемо думати, як хлопців відновити. Упевнений, ми знайдемо правильний ключик до наших хлопців, і в неділю будемо грати також самовіддано і з такими ж бажанням і емоціями». У грі з киянами «Маріуполю» не вистачало яскраво вираженого форварда. Вирішити це питання має допомогти повернення Руслана Фоміна (про терміни поки, щоправда, не повідомляється), та й Валерій Федорчук, що відбув дискваліфікацію, напевно, повинен взяти участь в матчі з «Десною». А ось чернігівцям в майбутній зустрічі з тієї ж причини не допоможе Андрій Богданов.

Після гідної у всіх відносинах гри з «Шахтарем» чернігівці отримали від головного тренера опонентів, Луїша Каштру, ні багато, ні мало - звання «команди-гранда українського чемпіонату». Звичайно ж, така похвала не може не лестити, але ось чого точно не помітиш у підопічних Олександра Рябоконя, так це «запаморочення» від займаної позиції в таблиці. Нинішня «Десна» однаково добре діє як проти атакуючих суперників, так і куди більш «закритих». Не випадково, наставник «сіверян» відзначав, що на тренуваннях команда робить великий акцент на відпрацювання контр-пресингу після втрати м'яча. З огляду на те, що «Маріуполь» на правах господарів з великою часткою ймовірності буде діяти «першим номером», цей прийом гості можуть застосувати в якості припасеного козиря.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

ФК «Маріуполь»: Худжамов, Корнієнко, Яворський, Чоботенко, Кирюханцев, Федорчук, Тищенко, Чех, Мішньов, Вакула, Чурко.

«Десна»: Паст, Фаворов Д., Імереков, Гітченко, Мостовий, Огиря, Кузик, Калитвинцев, Фаворов А., Картушов, Філіппов.

28 вересня, неділя

«Маріуполь» — «Десна»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойка. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ — ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Соляник
Скорее всего Десна выиграет. Они лучше играют на выезде
Demon
Скорее всего, будет результативная ничья.