Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 29 вересня 2019, 04:27
2865
0

Ентоні Діррелл – Девід Бенавідес. Прогноз і анонс на бій

Бій за звання чемпіона світу WBC пройде в Лос-Анджелесі

| Оновлено 29 вересня 2019, 04:27
2865
0
Ентоні Діррелл – Девід Бенавідес. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
В ніч з 28 на 29 вересня в Лос-Анджелесі відбудеться шоу боксу. У со-головній події вечора перший захист титулу WBC у другій середній вазі проведе Ентоні Діррелл з США (33–1–1, 24 KO), суперником якого стане американець мексиканського походження Девід Бенавідес (21–0, 18 KO). Поєдинок пройде в андеркарді головного бою вечора між Ерролом Спенсом і Шоном Портером.
 
Бекграунд
 
34-річний американець Ентоні Діррелл є рідним братом Андре Діррелла, відомого боксера. Виступає на професійному рингу з 2005 року. Має в пасиві лише одну поразку за 14 років. Два рази ставав чемпіоном світу за версією WBC у другому середньому дивізіоні. Спочатку Ентоні володів титулом з 2014 по 2015 роки, але в другому захисты програв пояс шведу Баду Джеку рішенням більшості суддів. У лютому 2019 року повернув собі пояс WBC, перемігши турка Авні Йилдирима в 10-му раунді. І тепер його чекає непростий захист.
 
22-річний Девід Бенавідес має мексиканські корені. І перші 10 боїв на профі-рингу в 2013–14 роках провів в Мексиці. До цього часу не знає гіркоти поразок. 21 поєдинок завершився в його користь. Став наймолодшим чемпіоном світу в історії суперсередньої ваговій категорії, в 20 років завоювавши титул WBC у вересні 2017 року. Потім Бенавідеса позбавили пояса через проблеми з наркотиками. Американець отримав річну дискваліфікацію за порушення антидопінгових правил. Відбувши її, Девід провів бій проти Джея-Леона Лава в березні (технокаут в другому раунді) і тепер вийде на вирішальний поєдинок, щоб повернути собі титул.
 

Цитати перед боєм
 
Ентоні Діррелл: «Неважливо, андердог я або фаворит, я завжди готовий до жорсткого бою, незважаючи ні на що. Люди можуть мати свою думку з приводу шансів, але це ніяк не впливає на мій настрій в цьому бою. Ми маємо всі шанси вкрасти шоу на цьому PPV-вечорі, і для мене велика честь брати участь в цьому. Мрія – бути в такому карді і захищати свій титул.
 
Вік – просто число. Ви бачили Менні Пакьяо і інших бійців, які виходили і перемагали більш молодих супротивників. Ви повинні бути рішучими і все ще зосереджені на грі. Досвід - важливий ключ в цій боротьбі. Я думаю, що у нього є дірки в його грі, і я маю намір показати це в суботу ввечері».
 
Давид Бенавідес: «Я дуже мотивований. Коли ти працюєш все життя, щоб стати чемпіоном світу, а потім за секунду втрачаєш пояс, то відчуваєш себе не дуже добре, поки сидиш в стороні. Я багато думав, і було неприємно дивитися на те, як хтось забирає пояс. У мене є чудові можливості і платформа. Я збираюся перемогти нокаутом, щоб вкрасти шоу. Я стараюся щосили, щоб повернути цей пояс.
 
У мене є ще одна можливість не просто отримати титул, а й забрати його у чемпіона. Я дуже важко працював. Діррелл ніколи не був нокаутований, і це виклик для мене. Ідеальний час для того, щоб зустрітися. Я стаю сильнішим, Дірреллу ж є що довести фанатам. Так що це буде війна».
 
Церемонія зважування
 

Прогноз на бій
 
Явним фаворитом бою вважається претендент на пояс, непереможений Девід Бенавідес. Зріст боксерів приблизно однаковий, а досвіду побільше у Діррелла. Втім, він поступається молодому Девіду в швидкості і потужності. Ентоні вже 34 роки, що не говорить на його користь. Та й на одному хорошому джебі далеко не заїдеш. З огляду на всі фактори, прогнозуємо дострокову перемогу Бенавідеса в пізніх раундах.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Девіда Бенавідеса.
 
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 34
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо
Футбол | 23 квітня 2024, 09:48 49
Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо

Пропозицію робили трьом футболістам, але вони відмовились

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.