Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 01 жовтня 2019, 01:24
3641
2

Юлія ЛЕВЧЕНКО: «У кваліфікації почалася плутанина»

Спортсменка думала, що стрибки вже завершені, але щось пішло не так

| Оновлено 01 жовтня 2019, 01:24
3641
2
Юлія ЛЕВЧЕНКО: «У кваліфікації почалася плутанина»
Instagram. Юлія Левченко
Українська спортсменка Юлія Левченко на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Досі вийшла в фінал зі стрибків у висоту, з першої спроби подолавши планку 1,92 метра. Після кваліфікація Юлія розповіла:
 
«У нас був збір в Туреччині, там теж було жарко, тому ми трохи звикли до погоди. У Досі мене більше бентежили кондиціонери, потрібно було до них пристосуватися. І на стадіоні я теж відчувала ці потоки повітря. Спочатку мені було некомфортно. Коли почали стрибати, стало легше, але я все одно звертала на них увагу, оскільки вони дулі в нашу сторону. Я трохи побоювалася протягів. Але в будь-якому випадку це краще, ніж стрибати при плюс 50. Тому скаржитися в жодному разі не буду.
 
Між кваліфікацією і фіналом проміжок становив один день. Тут зробили перерву на два дні. Це дійсно щось нове. Але, можливо, це й на краще. Хочеться відпочити, трохи адаптуватися. Нам не вдалося потрапити на розминку на основний стадіон, ми на той момент ще не встигли прилетіти, тому хотілося трохи відчути, як вести себе в секторі. Про те, якою буде доріжка, нас попереджали, тому до цього ми були готові. А ось яма тут жорстка, тому протягом двох днів відпочинку крепатура якраз і буде відходити. (Посміхається)
 
Відверто кажучи, я відразу навіть не зрозуміла, що щось сталося. Тільки коли пройшло 1,92, зрозуміла, що щось пішло не так, але було вже пізно. І потім почалася якась плутанина. Я думала, що ми вже не будемо стрибати, потім сказали, що 1,94 все ж стрибаємо. Я відмовилася, розуміючи, що мені вистачить 1,92 для виходу в фінал, але деякі дівчата ще пострибали».
 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Юленька, ти просто стрибай, і буде тобі щастя
Вова Чертрогатый
путен хуuло