Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2761
0

Том Шварц – Ілля Мезенцев. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок бійців суперважкої ваги відбудеться 28 вересня в Магдебурзі

Том Шварц – Ілля Мезенцев. Прогноз і анонс на бій
Fightnews.info. Том Шварц, Ілля Мезенцев
28 вересня в Магдебурзі (Німеччина) відбудеться рейтинговий поєдинок в суперважкій вазі між двома представниками Німеччини. Том Шварц (25-1-0, 17 KO) зустрінеться з Іллею Мезенцевим (20-1-0, 17 KO). Зустріч стане головною подією вчора боксу в на арені Штадтхалле.
 
25-річний Том Шварц відомий тим, що в червні цього року провів поєдинок з Тайсоном Ф'юрі. Тоді зіркового британця критикували за поєдинок проти маловідомого німця. Шварц заявляв про готовність піднести сюрприз, але вже в другому раунді був нокаутований Тайсоном. Ця поразка стала першою в кар'єрі Тома і вона показала, що поки записувати його в статус топів зарано.
 
Після поразки від Ф'юрі Том Шварц не став довго простоювати. Уже в серпні німець нокаутував досвідченого джорнімена Радека Варака, а ще через місяць виходить на бій з Іллею Мезенцевим. Відзначимо, що це буде другий бій цих боксерів. У 2015-му році Шварц нокаутував Іллю в 7-му раунді.

Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Німець казахстанського походження Ілля Мезенцев (20-1, 17 КО) до своїх 23-х років має значний послужний список. Але більшість його поєдинків - зустрічі з невідомими суперниками з негативним рекордом. Як і для Шварца, у Мезенцева це буде вже третій поєдинок в 2019-му році. Але якщо Том виходив на бій з Ф'юрі (нехай і програв), то Ілля лупцював Яна Хребіка (1-11) і Ясміна Хасіча (9-7).
 
Після поразки від Шварца Мезенцев провів 10 поєдинків, але навряд чи з суперниками з рекордом 6-40 або 3-25 він набрався досвіду і став сильнішим як боксер.
 
Прогноз на бій - Том Шварц є явним фаворитом цього поєдинку як і по котируваннях букмекерів, так і по суті. Шварц - боксер вищого класу, ніж його суперник. Том вищий, він сильніший і досвідченіший боксер. У своїх боях намагається місцями копіювати стиль Володимира Кличка (з поправкою на рівень), має нокаутуючий удар. До другого бою з Мезенцевим він став кращий. Щодо Ілля в цьому плані є питання.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Шварца.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.