Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 вересня 2019, 17:33
3068
0

Олександрія – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У разі успіху підопічні Володимира Шарана можуть піднятися на друге місце в турнірній таблиці

| Оновлено 28 вересня 2019, 17:33
3068
0
Олександрія – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія
Для олександрійського клубу зараз почалася пора щільний графік матчів, включаючи чемпіонат і Кубок України, а також ігри групового етапу Ліги Європи. Досить сказати, що, починаючи з 14 вересня, це буде вже п'ятий поєдинок, в яких «Олександрія» здобула дві перемоги, один матч звела внічию і один програла (в Німеччині «Вольфсбургу»). А попереду після зустрічі зі «Львовом» бронзовому призеру попереднього сезону української Прем'єр-Ліги чекають ігри з «Гентом» (в Лізі Європи 3 жовтня) і з «Карпатами» (в чемпіонаті країни 6 жовтня).
 
З огляду на такий стан справ тренерський штаб на чолі з Володимиром Шараном постійно роблять ротації футболістів, щоб у тих, хто є основними гравцями, з'являлася можливість для відпочинку. Так, в двох попередніх матчах з «Вольфсбургом» і «Колосом» тільки Юрій Паньків та Дмитро Гречишкін провели на полі весь ігровий час, що називається від дзвінка до дзвінка. Інші або брали участь лише в одному з двох матчів, або були замінені, або виходили на заміну.
 
Тому припустити, хто вийде в основі в грі зі «Львовом» буде не так вже й просто. Але в будь-якому випадку «Олександрія» буде боротися за перемогу, яка в разі успіху повинна вивести їх на чисте друге місце в турнірній таблиці («Динамо» і «Десна» свої поєдинки 9-го туру зіграють у неділю).
 
У «Львова» завдання в чемпіонаті зараз більш скромні, ніж у суперника. Команда, в якій в черговий раз змінився головний тренер, виявилася серед аутсайдерів Прем'єр-ліги і їй зараз будь-що-будь треба вибиратися з підвалу нагору. У восьми попередніх матчах львів'яни шість разів терпіли невдачі і, якби не перемоги над «Десною» в першому турі і над «Дніпром-1» в п'ятому (причому обидві на виїзді), старт нового чемпіонату взагалі можна було б визнати провальним.
 
Вже другий сезон керівництво клубу розраховує на велику групу бразильських футболістів, які виступають, в основному, в лінії півзахисту й атаки. Але грають вони дуже нестабільно, чергуючи хороші матчі з відверто поганими. Чи вийде у Володимира Мазяра або не вийде налагодити з ними взаєморозуміння, ми дізнаємося вже зовсім скоро.
 
Один з одним в чемпіонатах України «Олександрія» та «Львів» зустрічалися в елітному дивізіоні всього чотири рази, і всі в минулому сезоні. Львів'яни, доречі, мають перевагу, здобувши дві перемоги (обидві в Олександрії 2:1 і 1:0). Один раз, і теж в гостях, підопічні Володимира Шарана виграли 2:1 і ще раз суперники зіграли внічию 2:2.
 
Цей матч довірено судити арбітрові Віталію Романову з Дніпра. При ньому в попередньому чемпіонаті «Олександрія» один матч виграла у «Ворскли» 1:0, один програла «Динамо» 0:1. А «Львів» зазнав поразки в гостях від «Маріуполя» 0:2.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Александрія»: Юрій Паньків, Валерій Лучкевич, Каспарс Дубра, Гліб Бухал, Денис Мірошниченко, Євген Банада, Дмитро Гречишкін, Кирило Ковалець, Дмитро Шастал, Максим Третьяков, Денис Безбородько
 
«Львів»: Богдан Сарнавський, Олександр Насонов, Сергій Борзенко, Микола Квасний, Сергій Люлька, Антон Братков, Сабіно, Ренан, Пернамбуко, Мартан, Педро
 

28 вересня, субота

«Олександрія» — «Львів»
Олександрія. Стадіон КСК «Ніка». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.