Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 вересня 2019, 12:52
2082
1

ФОТО. У Харкові пройшов Shakhtar Talent Day

Продемонструвати свій футбольний талант приїхали 82 дитини з 20 населених пунктів

| Оновлено 27 вересня 2019, 12:52
2082
1
ФОТО. У Харкові пройшов Shakhtar Talent Day
ФК Шахтар Донецьк

25-го вересня на ОСК «Металіст» у Харкові відбувся Shakhtar Talent Day. Це вже сьомий захід Shakhtar Social, який дозволяє дітям виявити свій талант, а селекціонерам – переглянути кандидатів до Академії клубу. У Харкові Talent Day пройшов удруге.

На полі ОСК «Металіст» змагалися 82 хлопчики 2006 і 2007 року народження. На Talent Day приїхали діти з 20 населених пунктів країни (Вінниця, Запоріжжя, Ізюм, Краматорськ, Краснокутськ, Лисичанськ, Лозова, Луганськ, Покровськ, Новомосковськ, Одеса, Первомайськ, Рубіжне, Харків, Безлюдівка, Пісочин, Українськ, Шпола, Хмельницький, Черкаси).

Згідно з форматом, учасники у випадковому порядку були розподілені на 5 груп і грали 4 на 4 зі зміною складів, у кожному матчі набираючи бали, що дозволяють рівніше розподілити дітей на другому етапі.

Ключове нововведення Shakhtar Talent Day: відтепер топ-п’ятірка гарантовано запрошується на перегляд до Академії ФК «Шахтар». У Харкові переможцями стали Арсеній Вдовиченко (Одеса), Роман Сніцар (Українськ), Михайло Ленарт (Харків), Євген Петров (Одеса) та Кирило Губарев (Краматорськ). Також вони отримали в подарунок форму «Шахтаря».

Крім того, за діями хлопців спостерігає селекціонер Академії «оранжево-чорних», який відзначає перспективних футболістів без прив’язки до набраних балів.

– Усе пройшло добре! Стадіон чудовий, а діти вийшли на поле з великим бажанням виявити себе, – сказав тренер-селекціонер Академії «Шахтаря» Максим Можаєв. – Були учасники з непоганими здібностями, які за балами не потрапили до групи лідерів, декого ми взяли на замітку й за нагоди намагатимемось запрошувати на перегляд. Усі по-своєму талановиті. І те, що хлопці з глибинок також отримують шанс себе показати, – безперечний плюс таких заходів.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 5
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Frost
Дуже прикро що вже дійшло до того що Краснокутськ, Лозова, Харків, Безлюдівка,Пісочин,Ізюм бажають грати за Шахту а не за Харків!!!