Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7144
6

МИХАЙЛИЧЕНКО: «Не вистачало впевненості під час завершення атак»

Головний тренер «Динамо» - про перемогу над «Маріуполем»

МИХАЙЛИЧЕНКО: «Не вистачало впевненості під час завершення атак»
Олександр Попов. Олексій Михайличенко
Головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував мінімальну перемогу над «Маріуполем» в перенесеному матчі четвертого туру УПЛ.
 
- Гра, як ми і припускали, вийшла в'язкою, було багато боротьби. Радий, що незважаючи на жорсткий графік, нам вдається так міняти склад, щоб команда виглядала свіжою. Сьогодні багато що вийшло, багато - ні. Мені здалося, що у нас було достатньо багато браку в простих ситуаціях. Напевно, позначилася напруга матчу, а також той ритм, в якому ми граємо. На мій погляд, не вистачало впевненості та спокою в ситуаціях, коли потрібно було завершувати атаки. Якби ми вдало зіграли попереду, все могло скластися легше для нас, і не було б таких нервових останніх хвилин.
 
- Вербич довго прицілювався до воріт, як, загалом, і інші гравці «Динамо». Ви пов'язуєте це з напругою поєдинку?
- Безумовно, це нервове напруження. Потрібно виходити з того, що ми граємо через два дні на третій. Я вже говорив, що відновлювати психологічний тонус набагато складніше, ніж фізичні кондиції. Коли не реалізуються моменти один за іншим, то це позначається на стані гравців. Вдячний хлопцям, що вони грали до кінця, так, як ми домовлялися, а не збилися на навал, створювали моменти. Що, в підсумку, і призвело до того, що ми все-таки забили переможний м'яч, - сказав Михайличенко.
 
Відзначимо, що кияни наздогнали «Десну» за набраними очками і після восьми турів займають третє місце в турнірній таблиці УПЛ.
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Динамо стало выглядеть поуверенней. Но нужно играть быстрее, агресивнее, по хорошему наглее. Михайличенко нужно немного раскрепощаться. Не нужно так напряженно и переживательно сидеть на скамейке.
Алена Остапенко
Спроси у месси или де брюйне в марте сколько он играет. Твои недозвезды за 10 лет столько ненабегивают сколько рональдо за один сезон. То начало сезона то конец, то дождь то снег, потом адаптация.
JulikoB
Миха, очень много брака в передачах, это ужас. Выйдете из группы ЛЕ, что будете делать с такой игрой?
bolelschik
Нужно запретить Бойко вводить мяч в игру. Нужно, чтобы это делал любой защитник
AЛВ
Льосік головне бережіть свій тренерський штаб від інфарктів та інсультів.!!!!