Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 26 вересня 2019, 16:02
9850
5

Україна поступилася Румунії на старті кваліфікації Євро-2020

Поєдинок першого туру в Брашові склався для гандболісток України невдало

| Оновлено 26 вересня 2019, 16:02
9850
5
Україна поступилася Румунії на старті кваліфікації Євро-2020
XSport
25 вересня жіноча збірна України з гандболу розпочала кваліфікацію до чемпіонату Європи 2020. У першому турі українська команда в гостях зустрічалася проти Румунії, фаворита відбіркової групи.
 
Зустріч почалася з обміну результативними атаками, і деякий час рахунок був рівним. Втім, румунки швидко взяли ініціативу в свої руки, почали атакувати більш агресивно, що дозволило їм відірватися в рахунку. Особливо вмілими в їх виконанні були швидкі відриви. Українки раз по раз провалювалися в захисті, і в нападі не все виходило.. Закономірним підсумком першого тайму стали мінус три очки для підопічних Наталі Ляпіної.
 
Втім, другий тайм можна занести в актив збірної України. Налагодивши дії в обороні, українки стали скорочувати відставання в рахунку. В атаці виділялися Вікторія Борщенко та Ольга Передерій. Кілька важливих сейвів на рахунку Вікторії Тимошенкової. Дуже довго на табло висіли цифри 23:21, і в ці ключові хвилини більше пощастило румункам, які зуміли збільшити відрив. У кінцівці Україна зуміла повернутися на мінус три, але не більше того. Підсумковий рахунок матчу – 27:24 на користь господарок майданчика.
 
У 7-й групі кваліфікації виступають також команди Польщі та Фарерських островів, їх поєдинок розпочнеться о 21:30. А другий тур відбудеться 28 вересня, Україна буде приймати Польщу (о 19:00), а Фарери зустрінуться з Румунією. Потім кваліфікаційний турнір візьме паузу до березня 2020 року.
 
У фінальну стадію Євро-2020 пройдуть по дві кращі команди з кожної з семи груп. Там вони приєднаються до країн-господарок континентального форуму, Данії і Норвегії (фінальна стадія запланована на 4–20 грудня 2020 року). Румунія вважається явним фаворитом групи, а Польща і Україна, швидше за все, поведуть боротьбу за другу путівку.
 
Гандбол. Жінки. Кваліфікація Євро-2020
 
1-й тур, 25 вересня, Брашов (Румунія)
 
Румунія – Україна  27:24 (15:12)
 
Україна: Вікторія Тимошенкова, Єлизавета Воронько, Юдіт Балог; Вікторія Борщенко, Євгенія Левченко, Владислава Бельмас, Ірина Глібко, Леся Смолінг, Тамара Смбатян, Вікторія Бельмас, Наталя Савчин, Анна Дябло, Анастасія Мелекесцева, Зоряна Пташинська, Лілія Горільска, Ольга Передерій. Головний тренер: Наталія Ляпіна.
 

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Руслан Шевченко
Это наш уровень. Выше головы не прыгнут к сожалению. В волейболе или баскете еще какие-то надежды есть , в этом виде спорта не проигрывать хотя бы условным Фарерам. Есть гандбол женский какой никакой и на том спасибо. Кто из читателей моего поста был на матчах женской лиги в этом году? Я например, бывал на матчах еще женского Мотора в год, когда они взяли Европейский Кубок, так это было лет 15 назад.
Rufter
В прошлом отборе (2 года назад) была 1 победа, 5 поражений, и итоговое четвертое место. Так что я бы особо не расчитывал на что-то.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил